Clooney, a tudatipar vérbírója

2021. január 10. 21:59

Következik a „jóemberek” morális véleményzsarnoksága, amit hosszú távon csak terrorral lehet fenntartani.

2021. január 10. 21:59
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Biden és a kultúrmarxista demokraták (kis rásegítéssel ugyan), de megnyerték a háborút. A háborút, amely – hiába borították lángba és vérbe az elmúlt fél évben a BLM és Antifa terroristák az amerikai nagyvárosokat – nem az utcákon, fizikai tereken dúlt. Ezt a harcot a virtuális térben folytatták le, és a tudatipar nyerte meg a demokraták számára. A nagyváros magányos tömege legyőzte a »vidéki Amerikát«. A harc eldőlt, most következik a »jóemberek« morális véleményzsarnoksága, amit hosszú távon csak terrorral lehet fenntartani – ezt 1789 óta már jól tudjuk.

Ahogy a háború, úgy a terror sem a fizikai térben, legalábbis elviekben jogilag számon kérhető intézményeken keresztül, teszem azt, emberek elhurcolásával, elítélésével, a közéletben fizikai részvételük megakadályozásával folyik majd, hanem a virtuális térben a tudatipar segítségével. A lelki, szellemi elnyomás hamarosan szintet fog lépni. Lekapcsolások, ki-és letiltások a közösségi médiákban, ilyen és ehhez hasonló kiátkozások. Íme a tudatipar egyik vérbírója, Clooney, a Comói-tó parjáról lesújt a morál lángoló pallósával az egész Trump családra, hiszen Sztálin óta tudjuk, ha valaki gyanúba keveredik, akkor az egész család keveredik gyanúba.  Szép új (régi világ)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2021. január 11. 10:47
GC legfeljebb a kalapács lehet, amivel a "vérbíróságon" az asztalt verik!
Cassi
2021. január 11. 06:07
Szánalmas dolog levérbírózni egy színészt, ezzel a k-európai bináris letámadó stílussal nem lehet elérni semmit a globális médiában. Hiba volt Trump kritika nélküli támogatása is, bármiféle közös elvek nélkül, csak azért, mert közös az ellenség. Korábban a Fidesz mindig internetellenes volt, most meg észbe kaptak, hogy jé, tényleg halott a nyomtatott sajtó és lassan a TV is, jó lenne valami kontrolláló befolyás a közösségi médiában, de ott nem lehet a mostani orbáni stílusban nyomulni.
Knerten
2021. január 10. 23:59
Kötőtű Tamás immár nem 174, hanem 190 fős tömeghez szólva nyilatkoztat ki állami pénzen. Szuperség van.
Szuverén maffiaállam
2021. január 10. 23:39
"A harc eldőlt, most következik a jóemberek morális véleményzsarnoksága, amit hosszú távon csak terrorral lehet fenntartani" Dögunalmas már ez a rettegés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!