Szeretjük George Clooney-t

2020. november 24. 18:03

A poltikai véleményéről pedig megvan a magunk véleménye.

2020. november 24. 18:03
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

„Szeretjük George Clooneyt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I.E.D.
2020. november 24. 19:54
Marija Zaharovát is szereted, Peti?
Performan
2020. november 24. 19:34
"Szeretjük George Clooneyt" :-)) Ebből is csak az látszik: brutális a kulturális kontraszt a két oldal között. Clooney elvileg a gyűlölet ellen szólalt fel, majd hazudozás közé szorítva gyűlölködött egyet - ahogy a libernyák klán leépült agyú példányaitól megszoktuk - Szijjártó pedig szeretettel válaszolt. Pedig ugye Clooney szerint ő képviselné a gyűlölködő oldalt. Ezt azoknak írtam, akik esetleg nem tudnák, hogy az USA-ban miért olyan elnök kap Nobel-békedíjat, aki a regnálása alatt négy háborút is indított. Egyszerűen, mást jelentenek a szavak egy libernyáknak és mást a civilizált, tisztességes, normális embereknek.
GenusGeno
2020. november 24. 19:24
Azért az árulkodó, hogy kik azok az okoskák, akiket felizgatott Clooney. Jámbor András, Szijjártó Péter, Frank Furedi(?).
jánosbácsi
2020. november 24. 19:20
Clooney nek politikai szempontból már akkor komoly befolyása volt nemzetközi szinten amikor Szijjártó Péter egy senki által sem ismert politikus volt . Egyáltalán nem áll távol tőle az a téma amit Magyarországgal kapcsolatban felvetett. A béke nagykövete "Clooney már évek óta részt vesz Afrikába irányuló humanitárius missziókban. 2006 áprilisában édesapjával, az újságíró Nick Clooney val öt napra a nyugat-l szudáni Dárfúrba utazott, hogy személyesen tájékozódjon az ottani humanitárius krízisről.Tapasztalatairól szeptemberben szenvedélyes beszédben számolt be az ENSZ Biztonsági Tanácsának. Ebben a tanács tagjait emlékeztette, hogy évek óta népirtás zajlik az Önök szeme előtt, és az ő felelősségük lesz, ha nem sikerül véget vetni a katasztrófának. Clooney Dél Szudán függetlensége mellett is aktívan kampányolt. Aktivistaként a Not On Our Watch szervezettel az emberirtások és tömeges áttelepítések ellen lép fel. Dokumentumfilmet készített Darfúr most címmel, amit 2007 ben a Torontói Filmfesztiválon mutattak be. Kitartó ismeretterjesztő munkáját harcostársával és a film narrátorával, Don Cheadle-lel közösen a Nobel-díjasok kitüntetéssel ismerték el 8. csúcstalálkozójukon. A Békecsúcs díját Mihail Gorbacsovtól, a Szovjetunió volt elnökétől vehette át. 2008 januárjában Pan Gimun ENSZ főtitkár arra kérte fel a 46 éves, Oscar-díjas hollywoodi filmsztárt, hogy segítse a világszervezet nemzetközi békemisszióit. A békenagyköveteket a művészetek, a kultúra, a tudományok és a sport kiválóságai közül választják ki azért, hogy világszerte támogatókat szerezzenek az ENSZ-nek."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!