George Clooney, a méltán híres Magyarország-szakértő

2020. november 24. 19:14

Nagy bátorság belerúgni egy olyan országba, amelyről Clooney valójában semmit sem tud.

2020. november 24. 19:14
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Imádom azokat az amerikai színészeket, akik luxusvilláikat private jetükkel elhagyva szállnak le az óceáni jachtjukra, és eközben aggódnak. Rettentően hitelesek azok a világsztárok, akik úgy beszélnek világunk problémáiról, hogy évtizedek óta nem találkoztak átlagos emberekkel. Az egy ilyen kedvencem Leonardo DiCaprio, aki egyébként szerintem a ma aktív színészek közül az egyik legjobb a világon, de politikai megnyilatkozásai bugyuták. Ahogy azzal is van némi problémám, hogy úgy aggódik a bolygónk klímájáért, hogy közben a sarki kisboltba is magánrepülővel megy.

A baromság legfényesebben csillogó gyémántját azonban most nem Leo helyezte el, hanem kollégája, George. Clooney-val a legújabb filmjével kapcsolatban készítettek interjút, amikor teljesen érthetetlen módon elkezdett arról beszélni, hogy mennyi düh és gyűlölet van a világban, »nézzük meg Bolsonarót Brazíliában vagy Orbánt Magyarországon«. A kijelentéssel kapcsolatban több észrevételem is lenne.

George Clooney egy vaktérképen nagy eséllyel még véletlenül sem találná el, hol fekszik pontosan Magyarország. Ha esetleg nincs igazam, az akkor is biztos, hogy George nem követi napi szinten a magyar társadalom alakulását, a magyar néplélek változását vagy éppen a belpolitikai eseményeket. Szóval ennek fényében nagy bátorság belerúgni egy olyan országba, amelyről Clooney valójában semmit sem tud. Persze értem én, hogy a hálózatnak meg kell felelni, és nagyokat kell mondani, de ki az a csökkent képességű, akinek saját új filmjéről Orbán Viktor és a magyar társadalomban megbújó gyűlölet jut eszébe?! Teljesen beteg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egripeti77
2020. november 25. 13:10
Clooney bácsi objektive tájékozódott a CNN-ből meg a Fox News-ból. Így aztán immár minden tudás birtokába került...
Hétszűnyű Kapanyányi Monyók
2020. november 25. 10:27
Külön köszönet a világszerte ismert és tisztelt Bohár Dánielnek, hogy helyretette a névtelen senki George Clooney-t.
jánosbácsi
2020. november 24. 23:58
Danika ti jobboldali újságírók sem tudjátok ,hogy mi történik Amerikban oszt még is olyan magabiztosan mondtok véleményt mintha tudnátok.
repulok
2020. november 24. 21:05
Clooney a szájára vette Orbánt! Orbán válasza: ,, George, azt hiszem ez egy gyönyörű barátság kezdete "
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!