A nagy közösségi médiafelületek sorban kapcsolták le a hirdetéseinket!

2020. november 07. 11:49

Azt tesznek, amit csak akarnak!

2020. november 07. 11:49
Pesty László
Pesty László
Ma7.sk

„Bő 24 órával a határidő lejárta előtt, mit gondolsz, kihoztátok a kampányból a maximumot?

Ki! Nézd, ahhoz képest, hogy egy héttel ezelőtt, a véghajrába lépve, az amerikai techcégek által felügyelt óriási social media felületek sorban kapcsolták le a hirdetéseinket. Kezdődött a Facebookkal, folytatódott az Instagrammal.

Ezt megírhatom?

Írd, sőt, tedd bele a címbe vagy a bevezetőbe is! Le kellett vonnunk a konzekvenciát, az amerikai techóriásoknak, akik ezeket a felületeket tulajdonolják, marhára nem számít az európai kisebbségek élete, megmaradása, egyáltalán az emberi jog, mint olyan. Szemléletükben az ilyesmi már nem is kap helyet, vagy, ha be is kerülünk a látóterükbe egy ilyen kampánnyal, amely origójában hiába egy székely sztori, az összes európai kisebbség megmaradásáról szól, azt is elkaszálják. Operatív munkatársaim hetek óta igyekeznek kommunikálni velük, de a legkörmönfontabb, ostobább, hülyébb, furcsább alibista magyarázatokat kapjuk. Mi minősül politikai tartalomnak, mi közéletinek, mi szélsőséges, mi nem az? Reggeltől estig technikai baromságokon lovagolnak, így az ügynek egyetlen tanulsága van.

Azt tesznek, amit csak akarnak!

Ennek ellenére sem állunk rosszul!

Nem, sőt. Kelet-Európában elkezdtük használni a VK-t, megcsináltuk a profilunkat, intenzíven toltuk a kampányt ott is. Jó eredményeket hozott, de azért az összes platformot ez nem váltja ki, főleg nem Nyugat-Európában. Ki használ arrafelé ilyet?!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Coccothraustes
2020. november 09. 07:18
Nem a tech óriásokon múlott. Mi a fenét csinált a Nemzetpolitikai Államtitkárság? Szlovéniában, Ausztriában kötelező lett volna hozni a küszöbértéket, ha nem csak a pénzt költenék, hanem dolgoznának!
Ernie Pantuso
2020. november 09. 06:53
ÍÖrülök, hogy Pesty-ék végigvitték az ügyet. Azonban el kell gondolkoznunk, hogy hogyan tudjuk megregulázni, ha lehet kisöpörni a tech óriásokat, mert befolyásolják egy ország életét anélkül, hogy megfelelően adóznának az országnak.
Flóramama
2020. november 08. 15:29
Sokat levon a renómájából, hogy eleinte a szadesz mellett verte a nyálát!
Leo3
2020. november 08. 09:10
Íme a szólásszabadság nyílvánvaló korlátozása,.....éppen ezért szánalmas a nyugatiaktól, amikor minket vádolnak ilyesmivel....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!