Az elnyomott

2020. október 31. 08:10

Nem könnyű dolog Iványi Gáborról ironikus glosszát írni.

2020. október 31. 08:10
Galsai Dániel
Magyar Hírlap

„Nevezett »független« lelkész (az ellenzéki tüntetések és egyéb megnyilvánulások állandó szereplője) ugyanis így panaszkodott az Euronewsnak: »Orbán Viktor miniszterelnök személyes hadjáratot folytat ellenem.« Eszembe jut a régi latin mondás: »Aquila non captat muscas!« – azaz, a sas nem kapkod legyek után. Persze ez elsőre gonosz jobboldali elfogultságnak látszódik, ezért segítségül vettem a mindentudó internetet. Nos, tegye föl a kezét az a kedves olvasó, aki a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség tagja, vagy legalább ismer olyan embert, aki hallott valakiről, aki Iványi híve! Nincs jelentkező? Az interneten kutakodva ugyanis megállapítható, hogy támogatói körük még a tízezret se éri el – és ezek természetesen nem mind hívők. Ennek dacára – ezt már az Index bogarászta ki – 2010 óta több mint kétmilliárd forint pluszpénzhez jutottak, a kötelezőn felül. Így működik egy pszeudo-balliberális egyház. Istennél a megbocsájtás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2020. november 01. 10:29
Ne írj róla ironikus glosszát! Egy tényfeltáró elemzés sokkal ütősebb lesz!
Mich
2020. október 31. 17:53
Egy undorító (és szemtelen) légy ez az Iványi - csak szeretné, ha észrevenné a miniszterelnök...
nempolitizálok
2020. október 31. 17:48
Ez az Iványi függetlennek nevezi magát???????????? Van bőr az arcán rendesen.
galancza
2020. október 31. 17:44
Dániel! Jót írtál, csak ideje lenne megértened hogy nem a fix fideszes tábort kell meggyőzni.Beszéld rá OV-t,Kövért,Kocsit,Rétvárit,Gulyást,Varga M.-t, Varga Juditot hogy hogy hívják meg nyilt vitára minden nap fegyőrt,fletót,listázó marcit,végbélszébettit,zazrit,botmixeres katát a kormánypárti tv-kbe,rádiókba,és szembesítsék őket a tényekkel közérthető stílusban.Tudom hogy fegyőréket és fix aberrált szavazóikat nem lehet megygyőzni de sokk ingadozót meg lehetne.Összeségében az 55%-ot emberi,tényszerű,közérthető kommunikációval simán meg lehetne szerezni 2022-ben.A kormánypárti médiákhoz vissza kell csábítani a nézőket,hallgatókat,olvasókat.Ehhez érdekes műsorok, nyílt viták, őszinte beszédek kellenek. Dániel! Próbáld megérteni hogy a szavazópolgárok többsége nem a kormánypárti médiákból tájékozódik,mert unalmasak,egysíkúak,szájbarágósak,önimádók. Tény és való hogy az igazságot mondják, de borzalmas stílusban.Próbáld megérteni hogy 2022-ben a fix fideszes szavazóbátis kevés lesz a Fidesz győzelemhez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!