Járványügyi intézkedések: így az egésznek semmi értelme nincs

2020. szeptember 21. 12:51

Minél kevesebb ép gondolata van a miniszterelnöknek, annál magabiztosabb.

2020. szeptember 21. 12:51
Balavány György
Balavány György
24.hu

„Valaki mondjon már egyetlen járványügyi érvet erre! Vajon a vírus zenés közegben, ötszáz fő felett terjedni kezd, ám inaktívvá válik a sportesemények során? Hol, melyik laboratóriumban, ki kutatta ezt ki?

És abban mi az epidemiológiai okosság, hogy a gyerekek a tanárral a zárt osztályterembe zsúfolva, maszk nélkül ülnek – egymástól könyöktávolságra – negyvenöt percekig, aztán kitódulnak az udvarra, ahol viszont fel kell venniük a maszkot? Miféle agyvelőből buggyant ki ez az ötlet?

Azt gondoljuk, hogy a vírusnak ilyen lump természete van – iskolakerülő, de a kocsmákat imádja?

Borzongó kíváncsisággal várom az újabb járványellenes intézkedéseket. És rémülten látom, hogy minél kevesebb ép gondolata van a miniszterelnöknek, annál magabiztosabb. Ha pedig véletlenül egy orvos a szemébe mondja, hogy az általa épített várban nincsenek katonák (vagyis a lélegeztetőgépekhez nincs elég személyzet), belé fojtja a szót. A valóságot meghallani? Még mit nem!

Három hónap múlva mindenkinek lesz munkája – nyilatkoztatta ki Orbán április 27-én. Csaknem fél év telt el azóta, és százezrek vannak állás nélkül. Nem kell aggódni, aki megbetegszik, azt meggyógyítjuk – nyilatkoztatta ki szeptember 16-án. Csak azon a napon kilencen haltak bele a fertőzés szövődményeibe.

Az a helyzet, hogy ebben a szerencsétlen országban végső soron egyetlen ember fejében dől el minden. És minden jel azt mutatja, hogy abban a fejben óriási a baj.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
reflex2
2020. szeptember 22. 12:06
Te hogy csinálnád? Muti!
silenceCZ
2020. szeptember 22. 07:26
ezek nem emberek. Ráadásul ez a balavány vagy ki egy ostoba barom, akinek fogalma sincs semmiről. Szégyen, amit a halálkoalíció csinál. Nyálcsorogva várják a bergamoi jeleneteket Magyarországon. Még az is lehet, hogy lesznek apokaliptikus jelenetek ( teljesen kiszámíthatatlan a terjedés ), de akkor remélem az összes liberális beledöglik a koronavírusba.
Krupp Skya
2020. szeptember 22. 06:11
Neked nincs értelmed, teljes értelmi fogyatkozásod van.
krisztoforo48
2020. szeptember 22. 06:02
Minden állampolgár kapjon 20 millát és csináljon azt amit szeretne ugye?Aztán majd lesz valami.Ez a te álmod agyament.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!