Egyenlő figyelmet az európai kisebbségeknek!

2020. szeptember 09. 08:23

Beszélgess te is külföldi barátaiddal, rokonaiddal, ismerőseiddel és biztasd őket a kezdeményezés aláírására.

2020. szeptember 09. 08:23
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Egyenlő figyelmet az európai kisebbségeknek! A Momentum két hónapos kampányba kezd a nemzeti régiók erősítéséért indított európai polgári kezdeményezés népszerűsítésére.

Az Európai Unió meghosszabbította az európai polgári kezdeményezések aláírásgyűjtését. Már több mint egymillió aláírás összegyűlt a Székely Nemzeti Tanács által benyújtott kezdeményezésnek, de még további négy EU-s országban kell megfelelő mennyiségű aláírást gyűjteni, hogy a kezdeményezés sikeres legyen! Most hozzátok fordulunk segítségért. Mivel már összegyűlt a kellő mennyiségű magyar aláírás, ezért arra kérünk beszélgess te is külföldi barátaiddal, rokonaiddal, ismerőseiddel és biztasd őket a kezdeményezés aláírására. Az aláírásnál ugyanis az állampolgárság és nem a lakhely számít.

A külhoni kisebbségek merőben hozzájárulnak lakóhelyük kulturális sokszínűségéhez, így mindenkinek az az érdeke, hogy partnerként tekintsenek rájuk más nemzetek és egyenlő figyelmet kapjanak.

Segítsünk együtt a kezdeményezés sikerre vitelében! Oszd meg a kezdeményezést november 7-ig!

Támogasd Te is a kezdeményezést: https://eci.ec.europa.eu/010/public/#/initiative

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2020. szeptember 09. 21:46
Nem ezek fúrták meg a tokioi olimpiát is. Gyanúsak. Amúgy érdektelen, hogy miben mit nyilatkozik. Már a 'szövetségesei' sem veszik komolyan. Számukra is hiteltelen.
tevevanegypupu
2020. szeptember 09. 19:17
Kezdi átvenni Gyurcsány módszerét..van valami kezdeményezés, ráugrik és el akarja venni. Jó nagy marha aki hisz neki..gondoljon mindenki a NOlimpiára..Donáth büszke szlovákjára és Cseh román képviselői támogatására..
atila68
2020. szeptember 09. 13:08
Kicsi fecskevállú forradalmárom! Legutóbb még a románok mellett kampányoltál a székelyekkel szemben Erdélyben, Füstgyertyás Annácska pedig a szlovákok mellett a magyarok ellen a Felvidéken.
kailniris
2020. szeptember 09. 12:38
Nem tudom valaki kiszámolta-e, hogy mekkora ívben kerülte a magyar szót ebben a felhívásban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!