Mutassunk egységet, osszuk meg a székely zászlót!

2020. május 13. 18:57

A román parlament a „trianoni szerződés napjává” nyilvánítja június 4-ét. A PROKON tagjai elítélik a román döntést. Ilyen időkben van a legnagyobb szükség nemzeti összefogásra!

2020. május 13. 18:57
PROKON
Facebook

„A román parlament a »trianoni szerződés napjává« nyilvánítja június 4-ét. Ezen a napon a történelmi esemény jelentőségét népszerűsítő rendezvényeket tartanak, és országszerte kitűzik a nemzeti lobogót.

A PROKON tagjai elítélik a román döntést, egyúttal arra hívják fel minden magyar civil szervezet és magánember figyelmét, hogy ilyen időkben van a legnagyobb szükség nemzeti összefogásra!

Jelezzük összetartozásunk, osszuk meg a székely zászlót mindannyian!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honolulu-star
2020. május 14. 08:53
Ez ez egyetlen épkézláb válasz a magyar közéletben erre a gyalázatra...
Janice
2020. május 13. 21:49
Szerintem fogadjuk el, hogy a gyöngyöspatai cigányoknak, a Kúria megítélte a szegregáció miatti pénzbeli kifizetést! Ha a külföldiek miatt annyira engedékenyek akkor a hazai kisebbségnek a győzelmét is ünnepeljük.
Krupp Skya
2020. május 13. 21:13
Legközelebb a holokausztot fogják elfogadni.
hegyivadász
2020. május 13. 20:49
Legyen. De inkább a magyar zászlót osszuk meg. Az fejezi ki a nemzet egységét és Trianonban nemcsak székely magyarokat, hanem nem székely magyarokat is elcsatoltak. A székely zászlót amúgy sem tartom szerencsésnek, mert megosztja az egységes magyar nemzetet. A ceausescu-i Romániában játszották el azt, hogy a székelyeket külön nemzetiségnek tüntették fel, hogy a magyarokat megosszák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!