Egyértelmű hazugságokat terjesztenek

2020. április 30. 17:51

A hazánk ellen indított ellenzéki hecckampányt az Európai Bizottság alelnökének tegnapi nyilatkozata teljességgel hiteltelenné tette.

2020. április 30. 17:51
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Miután tegnap az Európai Bizottság alelnöke hivatalosan is elismerte, hogy a koronavírus-törvény nem ellentétes az uniós joggal, itt az ideje, hogy az utóbbi hetekben Magyarország ellen folyó széleskörű, összehangolt nemzetközi lejárató kampány szervezői és irányítói, a magyar ellenzéki pártok politikusai bocsánatot kérjenek a magyar emberektől. Hetek óta mást sem tesznek, mint hogy Budapesttől Brüsszelig diktatúra kiépítésével vádolják a magyar kormányt. Olyan egyértelmű hazugságokat terjesztenek, mint hogy felfüggesztésre került az Országgyűlés működése és csökkent az országgyűlési képviselők ellenőrzési joga a kormányzati döntések felett.

Az igazság ezzel szemben az, hogy az Országgyűlés a normális rend szerint működik és a magyar képviselők erősebb jogosítványokkal rendelkeznek a veszélyhelyzet visszavonása kapcsán, mint sok európai kollégájuk. Az ellenzék európai parlamenti képviselői egymással versengve terjesztik az álhíreket Brüsszelben és minden nap azon sajnálkoznak, hogy az európai intézmények nem lépnek fel látványosabban Magyarország ellen. A hazánk ellen indított ellenzéki hecckampányt az Európai Bizottság alelnökének tegnapi nyilatkozata teljességgel hiteltelenné tette. A magyar emberek nevében is elvárjuk az ellenzéki vádaskodás azonnali felfüggesztését és a nyilvános bocsánatkérést országunk jó hírének tudatos leépítése miatt.

Az Európai Bizottság állásfoglalása rávilágított, hogy van értelme kiállni Magyarországért a nemzetközi színtéren, hiszen alapos jogi érveléssel, a tények talaján állva sikerülhet megcáfolni az alaptalan vádaskodást. A magyar kormány továbbra is azon dolgozik, hogy megvédje a magyar emberek életét, egészségét és munkahelyét, illetve, hogy sikerüljön mielőbb újraindítani a magyar gazdaságot. Egy világválság közepén szolidaritásra és összefogásra van szükség, hogy egyetlen magyar se maradjon egyedül!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kozmosz
2020. május 01. 23:13
talán ez: https://www.google.com/search?q=varga+judit+gyermekei&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=gNpbk3OUTbnkZM%253A%252C5O0jeBZixP8UCM%252C_&vet=1&usg=AI4_-kQxxCez1AmHdL6i-fAc24rIjy9zBg&sa=X&ved=2ahUKEwjr2rfWwJPpAhUBVa0KHeRNCjkQ9QEwBnoECAkQEA#imgrc=gNpbk3OUTbnkZM:
egyvilág
2020. május 01. 13:55
Egy alapos áttekintése a vírus helyzetnek, annak klímaügyi, politikai és gazdasági aktualitásainak: https://www.egyvilag.hu/index.shtml#uzenet Lásd benne a pártosságról-pártatlanságról írtakat is, hogy most is ez megy.
BőröndÖdön
2020. május 01. 13:46
Tökmindegy,pártállamban élünk...
catalina9
2020. május 01. 13:40
jó ez a Varga Judit!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!