A lányok, a lányok angyalok

2020. április 22. 08:35

A valóság, a gravitáció és a villany egyaránt fasiszták.

2020. április 22. 08:35
Aristo
aristo.pestisracok.hu

„Arról tudósított ugyanis a 444 című soros-blog, hogy egy bizonyos Berencsi Eszter (lánykori nevén Berencsi Benjámin, a mai napig nem értem, miért nem a Bernadett keresztnevet vette föl, akkor gazdagabb lenne egy újabb alliterációval), aki egy transz »nő«, nem tudott vért adni, méghozzá azért, mert az, ami. A borzalmas szenvedés-Odüsszeia úgy kezdődött, hogy az illető mindenáron vért akart adni. (Gondolom ez valamiféle pótcselekvés a menstruáció lehetetlensége miatt.)

Mint tragikus tónusban írják: »Náluk ez családi hagyomány, nagypapája például már a századik véradáson is túl van. A korábbiakkal ellentétben idén Eszter nem adhatott vért.« Kár, hogy hősünk csak ebben a véradás dologban követte az öreget. Persze ha a nagypapa is olyan lett volna mint unokája, akkor nem lett volna nagypapa, de még csak unokája sem lett volna. De ez most mellékes. Az illető nem ismeretlen a szenvedéstörténetekre fogékony közönség előtt.

Ő volt az aki Hollókőn nem kapott bérbe népviseletet, mert mikor kiderült, hogy 44-es csizmára van szüksége, (ó azok piciny női topánok! Nem tudom, kapca kellett-e bele.) a bérbeadó gyanút fogott és mikor kiderült, hogy tulajdonképpen ő egy Benjámin, akkor nem adtak neki ruhát. Erről még az Index adott hírt egy nagy interjúban, melyben megismertük az akkori tragikus kalandját. Benjámin 2018-ban esett át a nemátalakító műtéten (mindközönségesen akkor herélték ki és vágták le a feleslegessé vált alkatrészt), és utána azonnal tündökölni kezdett a libsi médiában.

Az irományban egyébként az illetőt, megható kedvességgel »lánynak« illetve »diáklánynak« titulálják. Mert ő az. Ha fikusznak gondolná magát, akkor meg az lenne, és nyilván öntöznék is. (Metszeni már így is metszik.) Meghökkentő, hogy pont most, mikor egy vírus mutatja meg, hogy nem vagyunk urai a természetnek, még most is azt hiszik valakik, hogy de. Úgy van ahogyan akarjuk. Itt jegyezném meg, hogy megfigyelésem szerint, például madárnak vagy transzformátornak kevesen gondolják magukat és azok sem hosszú életűek. A valóság, a gravitáció és a villany egyaránt fasiszták.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. április 23. 07:44
TANULSÁG: AKI LEFARAGTATJA A PÖCSÉT, AZ EGYE IS "AZT" MEG! SÜTVE, FŐVE, PÁROLVA, NYERSEN--MINDEGY. KÜLÖNBEN ILYEN A FÖNTI--SZÁMÁRA NEMKIVÁNT--HELYZETEK ÁLLHATNAK ELŐ.
annamanna
2020. április 22. 17:42
"Berencsi Eszter (lánykori nevén Berencsi Benjámin, a mai napig nem értem, miért nem a Bernadett keresztnevet vette föl, akkor gazdagabb lenne egy újabb alliterációval" Ez kérdés? Mert a Bernadetteket nem metszik, hogy maradjak Aristo szóhasználatánál. Az Eszter metszett név, a Bernadett nem az. Lehetett volna belőle például Ariel, ami gój fülnek lányosan hangzik, valójában hímnemű. Vagy Daniella. Vagy Ráháb, ami női név és egyben egy sárkány neve. De legtutibb a Ruth. 44-es lábmérethez az passzol a leginkább.
Box Hill
2020. április 22. 16:32
Meg azok is, akik az okot látják az okozatok mögött.
sagirdilsiz
2020. április 22. 13:59
Mennyibe kerül egy ilyen műtétsorozat/hormonkezelés/nem tudom még mi, és mennyivel járul hozzá a társadalombiztosítás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!