Felavattuk Orbán stadionját

2019. november 17. 12:21

„Gyűlölöm Orbánt, hogy csak ő tud ilyesmit építeni, mert a mi kedvenc pártjaink folyton becsődölnek.”

2019. november 17. 12:21
Kurtz ezredes
Tutiblog

„Értelmetlen rongyrázás. Colosseum. Hanyatló Róma. Képtelenség lesz kitermelni akárcsak nullszaldósra is! Pazarlás. Feudalizmus. Elmondtam az összes varázsigét, ugye? Inkább elmegyek a helyszínre, hátha úgy még több dühöt érzek. Adjatok lécci ingyen VIP-t!!! Én vagyok a sajtószakma! Ott a helyem élőben, mint a Rapülők koncertjén, hogy élőben tudja meg a világ végre tőlem és ingyen, hogy az egész egy nagy szar!

A bejáratnál kéne interjúvolni a népet, hogy nem költötték volna inkább másra az egészet, mondjuk oktatásegészségügy. Nem parkolhatok itt, ami felháborító. Vagy én VIP-sként pont parkolhatok, de más nem, szóval még mindig felháborító. Persze az még felháborítóbb, hogy a Normafánál meg parkolhatunk, szóval Orbánnak meg az összes fideszesnek a jó kurva anyját! Fúúú, mekkora ez már! Még sportundorban szenvedő nyegle ballibként is elvarázsolt most kicsit. Valami icipici jót is írjuk már le, hogy erre hivatkozhassunk majd, ha támadják a nácik a cikket. Elképesztő ez az egész. Annyira gyűlölöm Orbánt, hogy csak ő tud ilyesmit építeni, mert a mi kedvenc pártjaink folyton becsődölnek meg idegeneknek lapátolják ki a dellát kormányon. Ezt persze le ne írd! 

Puskás, az valami reálos volt, ugye? Na, azt a csapatot még én is ismerem. A magunkfajta külfödcsicska magyargyűlölőknek kötelező imádni, vagy gyűlölni azért, mert barszások vagyunk. Micsoda férfiak! Kicsit felizgultam, bevallom. Ilyeneket ritkán látok. Teljesen groteszk a külsejük. Csupa izom. És hogy szaladnak! De miért rúg mindkét csapat más kapura? Ez a bemelegítés? Nem ismerem ezt a fogalmat, most hallom életemben először.

Itt vagyunk a VIP-ben. Keményen üldöz bennünket a Orbán, mi?

Olvasok egy kis Sorost itt, hátha belém kötnek. Mindenem a provokálás. Ezzel a külsővel mindig ebben utaztam. Üssön meg ököllel valami rohadék fasiszta, hogy utána áldozat lehessek, és jól megírhassam, meg lehúzhassam róla a sokadik ropogós csirkebőrt is. 

Na, de már kezdődik is, de kik ezek a gyerekek és mit énekelnek? Hair meg Dzsungel könyve musical nem lesz? Én azokon tudok sírásig elérzékenyülni! Ja, hogy ez a magyarok himnusza? Azt hittem, olyan csak a székelyeknek van. De jó, hogy most nem az szól. Semmi bajom a székelyekkel, mert minden románt imádok, de ezeket a fideszes románokat valamiért mégis gyűlölöm. Ki érti ezt? De szép ez a dal. Most hallom életemben először. A mi köreinkben nem találkozik ilyesmivel az ember. Nagyon szépen énekelnek, de kik ezek? Szlovákként ilyen szépen megtanultak magyarul? Ja, hogy csak onnan jöttek, de nem szlovákok? Nem értem, nem. Most már hagyjatok ennyi új információval. Nem tudok ilyen sokat egyszerre befogadni. Még a lest is át kéne venni, pedig a barszadrukker szerkesztőség bemagoltatta velem, de azt se értem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
adarclub
2019. november 19. 06:57
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Béna Géza
2019. november 18. 17:12
Gyerekek harcolni kel és aki harcol az veszteni is szokott aki pedig nem harcol az egy örök vesztes A csudába is már megszokhattuk volna hogy mindig megpróbálnak bene köpni a levesünkbe
gacsat
2019. november 18. 15:23
Azért tényleg nem ártana, ha visszahozná a pénzt.
olajfa1
2019. november 18. 13:09
A kétbalkezesek legjobban a SIKERES EMBEREK (et) GYŰLÖLIK! Egyért gyűlöletes nekik Orbán Viktor!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!