Édesanyám egy szuperhős

2019. május 05. 17:04

Nem kérdés, hogy ő a legnagyobb példaképem.

2019. május 05. 17:04
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Édesanyám egy szuperhős. Csodálatos volt felnőni úgy, hogy életem minden pillanatában ott állt mellettem egy ember, aki feltétel nélküli szeretetével és támogatásával segített át a legnehezebb pillanatokon is. Nem kérdés, hogy ő a legnagyobb példaképem.

Édesanyám egész életműve példaértékű számomra. Ő az, aki megmutatta azt, hogy a sikerhez, az álmok megvalósításához nem szükségszerű a nyomulás, a másokon való átgázolás, a hazudozás, hanem bőven elég az elszántság, az emberszeretet és a kőkemény munka. Anyukám többszörös magyar bajnok kosárlabdázóként, egyetemi tanárként, és mostanában pedig magasan képzett jógaoktatóként is százakat, ezreket tanított, inspirált és támogatott. Minden egyes napjával jobbá teszi picit a világot.

Ő volt az, aki soha, egyetlen pillanatig sem hagyta, hogy elhiggyem azt, hogy nőként kevesebbet érnék, mint bármelyik férfi. Miatta hiszek abban, hogy nekünk, nőknek kötelességünk segíteni és támogatni egymást. Neki köszönöm azt, hogy megtanított a feltétel nélküli szeretetre, az ellenvélemény tiszteletére, a civilizált vitára, és az elveinkhez való mindenkori ragaszkodásra. Ő motivált arra, hogy kiálljak azért, amiben hiszek, hogy ne adjam fel az álmaimat, és mindig, még a mai napig is ő a támaszom a legnehezebb óráimban.

Boldog anyák napját Édesanyám! Hihetetlen szerencse az, hogy vagy nekem. Nagyon-nagyon szeretlek!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2019. május 07. 04:59
Katinka téged anyukád úgy szült, hogy takarodjál ki méhemből?
flesh ripper
2019. május 06. 12:00
Anyukád szuperhős, te pedig egy SZUPERKÉPESSÉGEKKEL bíró mutáns, aki bármikor, random, szargranulátumokká esik szét. A BAJ CSAK AZ, HOGY A FOLYAMAT VISSZAFORDÍTHATATLAN.
morfondír
2019. május 06. 08:54
Segíthetek? Szülő1 vagy Szülő2. Így korrekt. És más édesanyja? Hm? Az smafu? És az esélyegyenlőség? Hiszen, bárkit felköszönthetnél. Mondjuk, azt is csak akkor, ha Szülő1-ed (vagy 2) nem volt abortuszpárti. Így elnézve, sztem, azért ez a szösszenet több sebből vérzik....
Lolka-Bolka
2019. május 06. 02:04
ez a tipikus limbos komcsi tempo................ minden mas anya az kurva hulye naci............ kar , hogy anyadat nem az altalad imadott olasz libsi kurva " bonini" apotata le annak idejen az abortusz klinikan...........elmebetek idiots komcsi kurva anyad azt ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!