Progresszív mosoda

2019. március 06. 21:21

A cél az, hogy Európában lecseréljék a nemzeti kultúrát multikulturalizmusra, a családokat pedig valami alternatív valamire, amiben már nem léteznek olyan, a liberális haladók által kirekesztőnek ítélt fogalmak, mint anya, apa, fiú, lány.

2019. március 06. 21:21
Nagy Dóra
Magyar Hírlap

„Iszonyatos folyamatok indultak meg a világban. Olyan folyamatok, amelyek megpecsételhetik az emberiség sorsát, és amelyeknek egészen biztosan nagyon durva, gyilkos hatásuk lesz a jövőnkre nézve. Itthon azért küzd a kormány, hogy minél több gyermek szülessen, hogy a családok biztonságban tudjanak élni és felnevelni a gyermekeiket abban a kultúrában, amit több mint ezer évig magukénak tudhattak. Természetesen ez a mi ellenzékünknek nem felel meg, mint ahogyan a világban igen sokan értetlenül állnak a jelenség előtt. Ezek a furcsa magyarok a saját nemzetüket akarják segíteni és gyarapítani? Elment az eszük? Nacionalizmus! Rasszizmus! Kirekesztés! Elnyomás! A sort pedig bőven lehetne folytatni, és megint hangsúlyoznám, hogy nem egy-egy elvetemült szélsőséges gondolkodású őrült hangoztatja az aggályait, hanem példának okáért az Oxford Institute of Population Ageing vezetője, professzor, és nem akárhol, hanem a BBC-n fejtette ki a véleményét mint szakértő. 

Célzatos és provokatív nyilatkozatok százai születnek a témában, elég csak a svéd miniszter asszony teljesen eszeveszett kijelentéseire gondolnunk. Mindebből látható, hogy egyáltalán nem az a fontos, hogy megállítsák a népességfogyást és segítsék a családokat, vagy esetleg javítsanak az Orbán Viktor által elmondott intézkedéseken. A cél az, hogy Európában lecseréljék a nemzeti kultúrát multikulturalizmusra, a családokat pedig valami alternatív valamire, amiben már nem léteznek olyan, a liberális haladók által kirekesztőnek ítélt fogalmak, mint anya, apa, fiú, lány. ”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mcfarlane
2019. március 07. 14:07
"A cél az, hogy Európában lecseréljék a nemzeti kultúrát multikulturalizmusra". Igen, csak az a baj, hogy néha úgy tűnik, ebben a buliban (mármint a gazdasági-pénzügyi célokat tekintve) a Fidesz is benne van. Suttyomban. Nem azt mondom, hogy 100%-ig, de hogy kettős játék folyik, az számomra egyre világosabb.
Aerion
2019. március 07. 12:57
… Progresszív mosoda … Egész pontos, okos ez a lány. De a megoldási javaslat hiányzik: Basszuk apró darabokra a mosógépüket, de jó alaposan.
Akitlosz
2019. március 07. 09:44
"már nem léteznek olyan, a liberális haladók által kirekesztőnek ítélt fogalmak, mint anya, apa, fiú, lány. ” Ezek nem fogalmak, hanem személyek, élőlények. Sohasem tetszett barkochbázni?
Akitlosz
2019. március 07. 09:41
Ezek csak a gyorsan elérhető, rövid távú célok. Hosszabb távú cél az európai fehér ember kipusztítása. Minél keveredettebb a lakosság annál több lesz a vegyes pár. Van olyan német iskolai osztály amelybe már csak egyetlenegy német gyerek jár. Ő vajon milyen párt tud találni magának a környezetéből? Más fajtájú szülők gyermeki pedig meglehetősen ritkán fehérek és még ők sem lehetnek vörösek sem szőkék. Ha nem marad olyan élettér, ahol a fehér ember háborítatlanul élhet akkor kipusztul. A jövő európai lakossága barna lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!