Propaganda: tessék végre megérteni, hogy itt háború van!

2019. február 27. 11:23

Meg kell húzni a propaganda és a média közötti egyértelmű határvonalat, és be kell sorolni az információközlő csatornákat, személyeket az egyik és a másik oldalra.

2019. február 27. 11:23
Szakács András
Azonnali

„Milyen stratégiát kövessen tehát az ellenzék, hogy képes legyen felvenni a harcot a háborút vívó propagandával? Először is el kell fogadnia, hogy a jelenlegi politikai és közéleti térben a propaganda háborút folytat és háborús logika mentén cselekszik.

Másodszorra pedig egy olyan lépést kell tennie, amit nem csak az ellenzéki pártok, de a teljes magyar közélet és média is fél megtenni: meg kell húzni a propaganda és a média közötti egyértelmű határvonalat, és be kell sorolni az információközlő csatornákat, személyeket az egyik és a másik oldalra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magnólia
2019. február 27. 17:06
Ti még propagandistának is rosszak vagytok, amolyan kocsmai faliújság is nívósabb, mint az azonnali. Lesz még pénz jövőre is, hogy eltartson benneteket a jobbik-ballik?
Mich
2019. február 27. 15:20
A kis Soros-bérenc patkány...
áfonya
2019. február 27. 15:02
Fordított integráció van , Európának kell alkalmazkodni a betolakodó megszállókhoz , nem az euba érkezőknek az euhoz
bellone
2019. február 27. 13:33
Senki nem mondhatja alappal, hogy itt háború volna, kivéve, ha propagandista. Ez inkább egy foci meccs, ahol az egyik kaput főleg csak a hazaadások és öngólok veszélyeztetik, de a kommentátorok tényleg öldöklö kűzdelmet folytatnak egymással.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!