Ugrás az ismeretlenbe

2018. november 07. 09:02

Bolsonaróról is az alapján lehet majd véleményt formálni, hogy milyen intézkedéseket hoz.

2018. november 07. 09:02
Ulicza Tamás
Magyar Hírlap

„Nem kell rögtön farkast kiáltani: Bolsonaro a megválasztása után megígérte, hogy a vezetése alatt nem lesz »ők és mi« politika, hanem minden brazil elnöke akar lenni. Egyúttal leszögezte, hogy tiszteletben tartja az alkotmányt, amire az elnöki pozíció betöltéséhez fel is kell majd esküdnie.

Ahogy Donald Trump esetében, úgy Bolsonaróról is az alapján lehet majd véleményt formálni, hogy milyen intézkedéseket hoz, merre fordítja Brazília kormánykerekét, és meg tud-e birkózni a hihetetlen mértékű bűnözéssel. A brazil szavazók elsöprő többséggel szavaztak neki bizalmat, így elvitathatatlan a joga ahhoz, hogy megpróbálja a saját módszereivel felvirágoztatni Brazíliát. Azt pedig, hogy mi is az ő útja, a kijelentéseiből nem tudjuk biztosan megmondani: visszalökheti az országot a katonai diktatúrába, vagy soha nem látott jólétet és biztonságot hozhat. Sokat elárul az, hogy még a konzervatív Estado de S. Pau­lo című lap is annyit írt Bolsonaro megválasztásáról, Brazília számára ez egy »ugrás az ismeretlenbe«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
turáni sólyom
2018. november 08. 08:22
A a libsi média "trópusi Hitlerként" nevezi, akkor csak nekik jelenthet gondot, az pedig csak jó lehet nekünk! Ők meg had sirassák a börtönben ülő korrupciós vezetőiket....
makapaka2
2018. november 08. 07:57
A kommunistáknál csak jobb lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!