Propaganda vs. Hittan

2018. április 10. 21:38

Úgy tűnik, hogy az – amúgy kötelező – hittanoktatás kudarcot vallott a keresztény kormányzat kitartó propagandájával szemben.

2018. április 10. 21:38
Hodász András
Hodász András
Facebook

„Megyek be reggel az iskolába, a folyosón jön velem szembe az egyik hittanosom. Amikor meglát, elkiáltja magát: »Soros Györgyöt meg kell ölni!« Látom rajta, hogy büszke magára. Én hirtelen lefagyok, csak késve reagálok és rosszul. 

Ez a kilenc éves fiú nemrég ötösre felelt a tízparancsolatból. Tudja a főparancsot, és hogy Jézus arra hív bennünket, hogy szeressük a felebarátainkat és az ellenségeinket. Még ha valószínűleg nem is gondolta komolyan (vagy csak nem tudta, mit beszél), egyértelműen úgy tűnik, hogy az – amúgy kötelező – hittanoktatás kudarcot vallott a keresztény kormányzat kitartó propagandájával szemben. #hajráfidesz #badteacher”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bolond Istók
2018. április 11. 15:28
Ezekben a liberálférgekben semmi tartás nincs. Még veszíteni sem tudnak méltósággal. Helyette hibáztatnak mindenkit és mindent és vádaskodna és hazudoznak... undorító népség. Ez a nyomorult is pap létére gyerekeket von be a politikába, úgy, hogy közben hazudozik róluk. Magyarországon kilencéves gyerekek miközben az iskola folyosóján grasszálnak a papnak kiabálják, hogy: Soros Györgyöt meg kell ölni. Ugyan már. Ki hiszi ezt el? Nincs sok mindenem és ha elveszteném nem hiszem, hogy pótolni tudnám, de az egészet fel merném tenni arra, hogy Hodász hazudik. Bandika leülhet. Hittanból egyes. Meg kell nézni a Fideszt, hogy mit tett mikor bukott és az ellenzéket, hogy mit tesz most, hogy bukott, de ugyanez pl. Amerikában Obama győzelme után nem volt olyan vergődés mint amit a libsik csinálnak Trump győzelme után. A liberálisok terrorhordái arcukat eltakarva vadásznak másként gondolkodó, más véleményen lévő emberekre, törnek zúznak, gyújtogatnak... Obama győzelme után ilyen nem volt. És igazából itt is az van, hogy az ellenzéki politikusok, megmondók fantáziáltak erőszakról, akasztásokról és az ellenzéki pártok támogatását élvező független jelölt :D utalt Orbán és felesége megölésére a Ceaușescu házaspár kivégzésének emlegetésével, és sugalmazva akasztásra buzdított. Na és akkor még a szavazóikról nem is beszéltünk. Egészen döbbenetes volt látni, hogy akármerre jár az ember a neten, youtube, híroldalak, blogok... mindenhol az ellenzéki szavazók véresszájú fröcsögése, gyilkolás, dúlás... Ilyet az ellenkező oldalon egy-két szavazótól eltekintve nem lehetett látni. Szóval ha valóban gyilkolni akaró gyerekeket akar látni Hodász akkor a saját portáján keresgéljen, vagy mondjuk Líbiában a iszlám vallásban hívők gyerekei között akik terroristásat játszanak. Na mindegy; nem újdonság, hogy egy libsi hazudik, végül is ez a lényege, kezdem megszokni, de, hogy egy pap hazudjon ilyen aljas módon az azért elég gáz. És ez nem az első, hiszen februárban írta, hogy: "Politikai témában ez volt az utolsó megnyilvánulásom." Annyi tartás nincs ebben az alemberben, hogy betartsa amit ígért. Vagy legalább lenne annyira rendben, hogy ismerje annyira magát, hogy ne ígérjen ilyet, mert úgysem tudja betartani. És még ő prédikál másoknak, ő oktat (ki) másokat. Szégyen. Ezek az emberek az egyház rákfenéi. Nagyon fontos tudni, hogy papnak lenni egy foglalkozás, egy a papság egy szakma, amit nagyon sokféle ember meg tud tanulni.
Skankhunt42
2018. április 11. 14:38
Ez az a káplánnak álcázott figura akit futtat a Hír tv?
koronaszepe
2018. április 11. 08:41
Felmérhetetlen az a kár, amit a rezsim okoz a lelkekben a gátlástalan, göebbelsi gyűlöletpropagandájával. Szerencsétlen Bayer! Alig egy hete katolikus, és már állhat is tovább. Reformátusnak? A végén a HIT gyülekezetében fog kikötni...
improduktiv
2018. április 11. 08:29
Az az atya, aki hazugsággal kezdi a mondandóját, nem atya, csak egy hazug. Nem kötelező a hittan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!