Képes-e többre a magyar ellenzék bugylibicskás támadásoknál?

2017. december 21. 14:36

Cinikusan elpampogják, hogy mennyire fontos lenne Orbánnak egy „valódi ellenzék”.

2017. december 21. 14:36
Finta Márk
Új Szó

„Persze nem rossz dolog, hogy Vonát az elmúlt évek során megszállta az általa megsimogatott cuki kiscicák lelke – nem lett a társadalom kevesebb attól, hogy a Jobbikból kiveszett az alávaló cigányozás és zsidózás 90 százaléka. Csak hát a valódi, komolyan vehető ellenzéki politikusból sem lett több. S miközben a Nemzeti Együttműködés Rendszerének lovagjai Armani-zakókban, egy kisebb karibi ország GDP-jét érő Breitlingekkel a csuklójukon, cinikusan elpampogják, hogy mennyire fontos lenne Orbánnak egy »valódi ellenzék«, amott, a jelenlegi ellenzékben felteszi a két kezét még az is, aki az egyetlen lehetőségként próbálta eladni magát azoknak, akiknek elege van az Orbán-kormányból. S erről mi sem árulkodik jobban, hogy a múlt pénteki tüntetésre a Fidesz-székház elé annak ellenére is csak kétezren mentek ki, hogy a Jobbik még a gyakorlott tüntijárókat, az együttös Juhász Pétert és a momentumos FeketeGyőr Andrást is mozgósította.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qwrtzq
2017. december 21. 16:48
"cinikusan elpampogják, hogy mennyire fontos lenne Orbánnak egy »valódi ellenzék«, amott, a jelenlegi ellenzékben felteszi a két kezét még az is, aki az egyetlen lehetőségként próbálta eladni magát azoknak, akiknek elege van az Orbán-kormányból." olyan hülyék vagytok, mint két megtaposott kozáksapka... nem az orbán kormányból van elegük, egyáltalán nem mindegy mi van helyette a szavazók többsége úgy van vele, hogy ezt az új egyenlősdit inkább nem próbálja ki, mert eddig az összes egyenlősdi mozgalom valahogy az ő vagyonát, fizetését, megtakarítását találta meg, mint az ultimate csodaszer, aztán az egészből persze mégsem valósult meg az a csodálatos utópia sem rövid sem hosszútávon ti meg még nem nagyon találtátok fel a családok érdekeit is figyelembe vevő baloldali pártot, amelyik majd jól "nem lesz korrupt, meg nem síbolja el az uniós pénzeket", és "nem klientúrát épít" hanem "tudásonésszorgalmonalapúló blablabla"... bemondásra meg nem hisszük el sajnáljuk
Antigoné
2017. december 21. 16:05
Nem ártott volna az egészet beidézni (nem hosszú). Közöl pl. egy fideszes olvasói véleményt az Indexből: "Minket, akik eddig is a Fideszre szavaztunk, egyáltalán nem érdekel a korrupció, a lopás, Habony, Ferhófstadt, Sulc, Bayer és a lopás, meg a putyinozás, meg oroszozás és hasonlóak. Ha megszorozzátok ezeket a jelenségeket kettővel, vagy hárommal, az sem érdekel, akkor is a Fideszre fogunk szavazni. Azért, mert mi a nemzeti értékeket felvállaló politikusokra szavazunk. Nem jobbra, balra, vagy liberális köcsögökre, nem Teréz anyákra és a Pápára, hanem azokra, akik Magyarországot nem akarják elveszejteni."
Berecskereki
2017. december 21. 15:12
Idézet az írás egyik hozzászólásából: "2010-ben a Finta félék még szaporát fostak attól, hogy az országot csődbe juttató szoclibek helyett nehogy a Jobbik kerüljön hatalomra. Most meg már az anyjukat is eladnák azért, hogy legalább már a Jobbik buktatná meg a Fideszt...:)"
Berecskereki
2017. december 21. 15:04
Az ismeretlen levélírós Fábián Tamás írására válaszolt. A cikk: https://index.hu/belfold/2017/05/11/fidesz_orban_brutalis_kampany/ A levél: https://index.hu/velemeny/olvir/2017/05/11/megszolal_a_fidesz-torzsszavazo/ Az Új Szó-ban Finta Márk átvéve az Index stílusát ezt kísérli meg összehasonlítani Vona Gábor monológjával, azonban ha elolvassuk a teljes levelet egészen másról van szó benne, mint amit az Index, vagy Finta úr látatni akar. A levél, melyet az Index leközölt: „Tamás, el sem olvasom a cikket, mert hülyeségeket írsz. Minket, akik eddig is a fideszre szavaztunk, egyáltalán nem érdekel a korrupció, a lopás, Habony, Ferhófstadt, Sulc, Bayer és a lopás, meg a putyinozás, meg oroszozás és hasonlóak. Ha megszorozzátok ezeket a jelenségeket kettővel, vagy hárommal, az sem érdekel, akkor is a fideszre fogunk szavazni. Azért, mert mi a nemzeti értékeket felvállaló politikusokra szavazunk. Nem jobbra, balra, vagy liberális köcsögökre, nem Teréz anyákra és a Pápára, hanem azokra, akik Magyarországot nem akarják elveszejteni. Érted? Felőlünk hússzor bezárathatják a CEU-t, lefejezhetik Soros Györgyöt és taknyán-nyálán, akár összeverve rángathatják a soros civileket, a liberál-bolsi újságírókat, a nyávogó tizenéves “újságíró” firkászokat, a ligetvédő idiótákat, a Szélütött Bernadetteket és CIA Tímeákat, a festett hajú nyomoronc Uj Pétereket, az antiszemitázó magyar-gyűlölőket, mi akkor is megválasztjuk újra és újra Orbánékat, mert végre nyílt egy kis tér Magyarországon az itt élő magyaroknak is, nem csak a turistáknak. Érted? Nem kell baromságokat írni, hiába erőlködtök, akiket meg akarnátok győzni, azok nem olvasnak ilyen simicska-soros szagú cikkeket. Üdv,” „simicska-soros szagú cikkeket”, ami magyarra fordítva nem több és nem kevesebb, mint HÍRGYÁRTÁS. Érti már T. Finta úr?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!