Akar ön is genderharcos lenni?

2017. szeptember 11. 15:35

Ha elgondolkodott már azon, hogy tanulmányaival is felvenné a harcot a patriarchátus korhadt, ciszheteró rendszere ellen, merüljön el a CEU gender tanszékének tanulmányaiban!

2017. szeptember 11. 15:35
Zsigmond és Péterfy
Mandiner

A migráció, a nacionalizmus és a terrorizmus gender megközelítésétől a queer elméletig: Feminism and Masculinities; Feminist Qualitative Research Methods; Gender and Migration; Gender and Nationalism; Gendered Inequalities: Development and Globalisation; Gender, Terrorism and Political Violence; Methodological Practice in Gender Studies; Queer Ecologies és Queer Theory, és végül Traveling Concepts in Gender Studies, és a többiek...

Íme, a CEU gender tanszékének szemináriumai és előadásai, egy listában, aminek láttám erős a gyanúnk, hogy még a legelhajlóbb kritikus jobbosértelmiségi is Kövér László katonájának áll!

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
br-o
2017. szeptember 12. 15:08
Néha azzal szórakozom, hogy a dzsendert g-vel, gendernek ejtem, csak hogy megfigyeljem az erre adott reakciókat liberáliséknál.
Szerintem
2017. szeptember 12. 12:56
EGY ÉPPEN AKTUÁLIS PETÍCIÓ A GENDER IDEOLÓGIA TÖRVÉNYERŐRE EMELÉSE ELLLEN! Itt írható alá: http://www.citizengo.org/hu/fm/89394-az-europai-parlamentben-szavaznak-az-isztambuli-egyezmenyrol Az Európai Parlamentben szavaznak az Isztambuli Egyezményről. ÁLLÁSFOGLALÁS: Nemet mondok a ’gender’ nem egyértelmű, általánosan nem elfogadott definíciójának bevezetésére. Nemet mondok az olyan szabályok bevezetésére, amelyek nemzeti jogi keretek közé ültetve olyan alapvető emberi jogokat sérthetnek, mint pl. a szülői jogok. Nemet mondok a fiúgyermekek és a férfiak sztereotip ábrázolására, elkövetőként való beállítására, illetve a fiúgyermek vagy férfi áldozatok diszkriminációjára. Kérem, ne szavazza meg az Egyezményhez való csatlakozást! http://www.citizengo.org/hu/fm/89394-az-europai-parlamentben-szavaznak-az-isztambuli-egyezmenyrol
Vestergaard
2017. szeptember 12. 10:32
A menstruátor kifejezés is rossz lesz ám, mert akkor jönnek majd azzal, hogy "did you just assume my period?".
Harangláb
2017. szeptember 11. 22:25
...Én meg eddig azt hittem, hogy a gender tanszéken egymás genderét tanulmányozgatják tudományos alapon...:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!