Létezik-e német kultúra?

2017. szeptember 11. 07:18

A fehér, ezen belül különösen a német bűntudatot egészséges és erkölcsös érdekvédelemmel kell felváltani.

2017. szeptember 11. 07:18
Lóránt Károly
Magyar Hírlap

„Múlt év novemberében az integrációs miniszter egy integrációs csúcsértekezleten azt is felvetette, hogy a német alkotmány 20b pontjaként be kellene iktatni, hogy »A Német Szövetségi Köztársaság a bevándorlók sokszínű országa«, a felvetést az értekezleten elnöklő Angela Merkel »biztatónak és izgalmasnak« találta. Ugyanakkor egy történész, Klaus-Rüdiger May figyelmeztetett, hogy a javaslat elfogadása – amelyet egyébként több mint ötven migránsszervezet nyújtott be – a németeket a saját hazájukban másodosztályú állampolgárokká tenné.

A politikának is megvan a maga Newton-törvénye: minden folyamat addig megy valamilyen irányba, ameddig (politikai) erő nem hat rá. Ha meg akarjuk változtatni, erőt kell rá gyakorolni. Ennek egyik első lépése az kellene hogy legyen, hogy a fehér, ezen belül különösen a német bűntudatot egészséges és erkölcsös (nem mások kárára törekvő) érdekvédelemmel váltsuk fel.

Természetesen nem kellene a történelmi bűnöket elfeledni, de a vezeklésnek nem az önfeladásba kellene torkollnia, hanem a ténylegesen meglévő problémák megoldását kellene felvállalni. Ilyen lenne a volt gyarmatok oly módon való megsegítése, hogy társadalmi és gazdasági problémáikat egyre inkább a saját erejükből oldják meg, és méltó életet tudjanak biztosítani növekvő lakosságuknak. (...)

Ha a kihalófélben lévő állatokat és növényeket meg akarjuk menteni, akkor talán az európai kultúra és a fehér rassz (pontosan: europid nagyrassz) túlélése is felvethető.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Einar
2017. szeptember 11. 10:02
"»A Német Szövetségi Köztársaság a bevándorlók sokszínű országa«, a felvetést az értekezleten elnöklő Angela Merkel »biztatónak és izgalmasnak« találta." Biztató valóban, annak aki német kalifátusról álmodozik és izgalmas is hiszen az civilizációs összecsapások elkerülhetetlenek lesznek. Idióta barmok!
quiet
2017. szeptember 11. 09:28
Németország még fiatal...
kispufi
2017. szeptember 11. 08:47
A bevándorlók országa. És ezt alkotmányba venni. Soha ne mondd, hogy soha: mindig van lejjebb.
zakar zoltán béla
2017. szeptember 11. 08:43
Minden benne van ebben az írásban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!