FAM az egyik legnagyobb mai szellem

2017. július 02. 17:34

Baszódjon meg az az ország, ahol Farkas Attila Márton század akkora figyelmet sem kap, mint a sok hivatásos árokásó.

2017. július 02. 17:34
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Baszódjon meg az az ország, ahol Farkas Attila Márton század akkora figyelmet és elismerést sem kap, mint a sok hivatásos árokásó: a megélhetési keresztények, a megélhetési konzervatívok meg a megélhetési radikálisok – vagy épp a megélhetési civilek, a megélhetési szocialisták és a megélhetési európéerek. S nem azért írom, hogy FAM az egyik legnagyobb mai szellem, mert történetesen közeli barátom és harcostársam – épp ellenkezőleg: azért közeli barátom és harcostársam, mert az egyik legnagyobb mai szellemnek tartom.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kelekazi
2017. július 03. 20:22
"FAM az egyik legnagyobb mai szellem, mert történetesen közeli barátom és harcostársam – épp ellenkezőleg: azért közeli barátom és harcostársam, mert az egyik legnagyobb mai szellemnek tartom." Puzsér ! Te pontosan olyan hülye vagy mint a barátod.
brekker
2017. július 03. 15:11
Puzsér és FAM két jó barát, együtt trollkod és issza sörét.
1000bocs
2017. július 03. 14:34
"azért közeli barátom és harcostársam, mert az egyik legnagyobb mai szellemnek tartom" - mármint én, Puzsér, aki szintén az egyik legnagyobb mai szellem vagyok - ez abból is látsztik hogy FAM a barátom és harcostársam. Harcunk abból áll hogy egy káve mellett ücsörögve váltjuk a világot, és a magam részéről facebook posztokat irkálok. Harcolunk - bátran kiabálunk, bele a semmibe. Ez a Puzsér tényleg elhiszi hogy miközben a mainstreamből él vastagon, ő egy forradalmár?
A teremburáját
2017. július 03. 12:55
Csak hát képtelen rá! No meg agyhúgykővel született szegényke....sorry...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!