A nőnek a konyhába' a helye?

2017. július 06. 21:00

Mit kezdene egy Urbán Flórián (és még sorolhatnám) egy olyan nővel, amelyik néha könyvtárba jár, ír, olvas és olykor összetett mondatokban kommunikál. Szegény csak zavarba jönne. Szerintem mindenkit a maga szintjén kell kezelni.

2017. július 06. 21:00
Kormos Anett
Facebook

„Mi nők olykor hajlandóak vagyunk zsigerből felháborodni, amikor egy férfi azt mondja: a nőnek a konyhába' a helye. Őszintén szólva én nem értem ezt. Egyrészt vannak nők (és férfiak is), akiknek tényleg ott a helye, akik ott érzik jól magukat és oda is valók. Másrészt: az a férfi, aki így gondolkodik, olyan nőt érdemel, aki szintén így gondolkodik. Gondoljatok csak bele! Mit kezdene egy Urbán Flórián (és még sorolhatnám) egy olyan nővel, amelyik néha könyvtárba jár, ír, olvas és olykor összetett mondatokban kommunikál. Szegény csak zavarba jönne. Szerintem mindenkit a maga szintjén kell kezelni. Az ilyen férfiaknak egy hozzájuk passzoló nőt kívánok, hogy életük végéig az legyen a legnagyobb dilemmájuk: a csirkepaprikást nokedlivel vagy csigatésztával egyék.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2017. július 07. 18:10
Kedves Anett! Nem kell ekkora feneket keríteni a dolognak. Csak írja le szép magyar szavakkal: UTÁLOM AZ ÉTELSZAGOT!! Ebből mindenki megérti mit akar!!!!!!!
Knerten
2017. július 07. 17:53
Mind megátalkodott lipsi, az első bekezdésedet a neonácikra vagy a KDNP-re is kiterjesztenéd? Látod, ezért rossz a "ki vagyok én, hogy megmondjam..." hozzáállás. Ha minden abszolút erkölcsi mércét elvetsz, akkor semmid nem marad. "ez nem egy arctalan massza, hanem egyének összessége" - ismét javaslom ezt mondd a feministáknak, akik nem mondjuk az Afganisztánban vagy Indiában tényleg elnyomott nőket akarják felszabadítani, hanem az összes nőt, mint arctalan masszát akarják az összes férfi, mint arctalan massza ellen fordítani. Ennek szép példái azok a feminista rendezvények, ahová férfiakat nem engednek be.
néhai Ch.Pilot
2017. július 07. 12:13
A nőnek a konyhába' a helye? Nem feltétlenül. Neked, Anett, például inkább csak a mosókonyhában. Persze te lehet, azt sem tudod, mi az. Annál inkább.
konzervatív átlagpolgár
2017. július 07. 11:29
Modern gondolkodás ide, feminizmus oda, ha le merné tenni elém a csirkepaprikást csigatésztával, még a megyéből is elhajtanám. És ez nem a nőnek szól hanem az ételen elkövetett tiszteletlenségnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!