Piramis? Körző? Vonalzó? Macron leleplezve!

2017. május 11. 15:35

Felkészültek a meg nem nevezhető leleplezésére?

2017. május 11. 15:35
Zsigmond és Péterfy
Mandiner

Nem tudjuk tovább elhallgatni az Igazságot. Mintha senkinek sem tűnt volna fel eddig, és Zsigmond is csak pár nap késéssel fedezte fel a Jelet, ami a Rejtélyes Fejlemények Kulcsa. Alig merte megmutatni nekem, a sokat látott Péterfynek.

Itt volt az orrunk előtt, az egész világ előtt leleplezte magát – szándékosan vagy óvatlanul, ki tudja? –, és mégis elhallgatták előlünk.

Valakik.

Felkészültek a meg nem nevezhető leleplezésére? 

Történt ugyanis, hogy a franciák új elnöke a párizsi Louvre udvarában tartotta győzelmi beszédét. Az üdvrivalgó kozmopolita tömeg a francia hagyományoktól oly eltérő idegenszívű, internacionalista (jellemző...) üvegpiramis előtt gyűlt össze, hogy új választottját megünnepelje.

S méghozzá milyen ez a piramis! Az építmény valódi jellege nem a nappali, napfényes, tükröződős időszakban bontakozik ki. Meg kell várni az estet, hogy a piramis belső fényei és a rávetülő fénypászmák úgy alakuljanak, hogy a piramis tetejéről sugározzon a vörös (!) fény a sötét éjszakába! 

Látják ezt? Ismerős valahonnan? ÉRDEKES!

De ez még nem elég. A túlságosan óvatlan – vagy nagyon is bátor – Macron úgy lépett fel a dobogóra és úgy ünnepeltette magát felemelt karokkal a tömeg előtt, hogy a piramissal a háttérben tökéletesen bemutasson egy ehhez kapcsolódó másik jelképet: a vonalzó és a körző kettősét! Hasonlítsák csak össze a fenti és a lenti képet!

Minden stimmel. Mindent elárult. Akkora léptékű leleplezés ez, mint a New York-Tel Aviv táv. Vagy a Makó-Jeruzsálem.

Arról nem is beszélve, hogy a feketéllő piramis a fönti fénynyílással kiad egy stilizált, vészjósló nikábot is, utalva ezzel a Franciaországot és egész Európát elönteni szándékozó iszlamista bevándorláshullámra.

Ez van, kedves barátaink...

És végül egy külföldiül írt cikk a végére: 

France’s Emmanuel Macron is the greatest hope for a new world order

Van még kérdés?!

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brabant89
2017. május 12. 13:50
Úgy vélem, ha ezt nem a Mandiner szerzői írták volna, hanem mondjuk Bogár elvtárs értekezett volna erről a Magyar Hírlapban, vagy mondjuk a Tutiblogban, vagy a 888.hu-n jelent volna meg, akkor jobber kommentelőtársaink lájkolnák ezerrel. :(( Itt van pl. röviden szaktárs kommentje: "Lehet viccelni, de ennek a fele se tréfa." Fideszes Elvtársak! A Mandiner nem osztja összeesküvés-elméletes nézeteiteket (egyébiránt szinte semmilyen nézeteteket sem osztja). Még azt is elárulom, hogy a G-nap előtt sem osztotta.
kispufi
2017. május 11. 22:20
ezt az ótvar szart, bazmeg, mit csináltatok ebből az oldalból, gellért, ilyen kis nyikhaj idiótákkal. hetihetes-reinkarnációt, azt, baszod. elmehettek a picsába.
korona
2017. május 11. 18:59
Ha már itt tartunk. Ma egész nap nagyon ellentétes érzelmek gyötörtek mindannyiunkat. Többen az időjárásnak tulajdonították ezt a tompa fáradtságot, sőt álmosságot. De én azt vélem, hogy valamiféle elektromos sugárnyalábot zúdítottak Magyarországra, nyilván, mert ellenezzülk az EU birodalmi terveit. Többen fogfájásra is panaszkodtak. Zűrzavaros gondolkodása volt többnek is. Utána kell járni ennek.
grün
2017. május 11. 17:57
hogy kőmíves-e azt nem tudhatjuk, hogy gerontofil az biztos, ez is éppen elég húzós egy európai elnöktől....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!