Miért tökéletes Trump?

2017. február 01. 19:50

Trump igazi punkként nemcsak őket mosta le a pályáról, hanem az igazi konzervatívokat is, vagy ahogy Amerikában nevezik őket, a „cuckservative”-okat. Őket, ahogy a haladókat is, úgy tűnik, Trump megragadta a puncinál, aztán vérezni kezdtek ott, ahol vérezni szoktak.

2017. február 01. 19:50
Megadja Gábor
Megadja Gábor
Origo.hu/888

„Ám a negyvenötödik amerikai elnök nem csak azért tökéletes, mert táncol a libtardáltak idegein – mondhatni, ez a minimum, ami elvárható tőle. Ami valóban fantasztikussá teszi, az az, hogy Trump igazi punkként nemcsak őket mosta le a pályáról, hanem az igazi konzervatívokat is, vagy ahogy Amerikában nevezik őket, a »cuckservative«-okat. Őket, ahogy a haladókat is, úgy tűnik, Trump megragadta a puncinál, aztán vérezni kezdtek ott, ahol vérezni szoktak.

A cuckservative-ok – ez nagyjából az ottani mindigellenzéki média – létrehozták a #NeverTrump frontot, hogy ország-világ előtt kinyilvánítsák, nem támogatják az elnökjelöltet. A többségük nyilván hasonlóképpen gondolkodott, mint haladó bőrrokonaik, igazi tanújelét adva annak az értelmiségi politikai éleslátásnak és bölcsességnek, ami sajnálatos módon csak a keleti és a nyugati parton terem: Trump úgysem lesz elnök.

(…)

Úgyhogy manapság önmagunk színvonalas szórakoztatása érdekében érdemes a nemzetközi és hazai progresszív médiakészlet mellé fölvenni a National Review-t (jóllehet, ők nem mindig a »cuck«álláspontot képviselik), figyelni, ahogy John McCain és Lindsay Graham toporzékolnak, időről időre visszalátogatni a neokon Bill Kristol twitterjére (ő valószínűleg szívesen lenne egy alternatív neokon-igazikonzervatív adminisztráció Steve Bannonja, de nem lesz). A libnyaf mellé szorosan felzárkózó jobbnyaf idehaza és a tengerentúlon is páratlanul kellemes időtöltést ígérnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sir Galád
2017. február 02. 10:29
Mekkora pofára esés lesz ebből...Vicces, hogy annyira leszámolt a konzervatívokkal is, hogy ebből újra pályára tette a fegyverlobbit. Bámulatos az emberek naivitása...
Peter8811
2017. február 02. 09:45
Nem tökéletes, de a többiek annyira fosok, hogy Gubó bácsi hozzájuk képest egy idegenbe szakadt kemény kötésű darab.
lantose70
2017. február 02. 08:22
Pont ilyesmin gondolkoztam én is, illetve azon, hogyan lehetne nekünk is leszámolni a libbant bérajvékolók után a konzervatív arisztokratatikus népellenes politikával is. Azt hiszem, hogy az elnökválasztás jó lehetőség lett volna. Az arisztokratikus, elitista konzervatív Áder helyett meg lehetett volna választani mondjuk Rákay Filipet, Schobert Norbit, vagy akár Pataki Attilát elnöknek. Sokkal hitelesebben beszélik a nép hangját, mint ezek a konzervatív elitek, akik különben néha már a libbantakkal kokettálnak. A múlt héten a konzervatív professzorok nagyon durván hátba támadták a kormányt és elárulták a nemzetet. Nagyon hasonlókat mondtak, mint a külföldről irányított álcivilek, az sem lepne meg, ha Soros vagy Simicska őket is megvette volna...
noMores
2017. február 02. 08:11
Broáf-broáf-broáf. Mennyi közpénzből tengődik ez a szenny? Mert piacról biztos nem kap ez a szutyok egy fillért se....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!