Orbán Viktor magyar neve: Soros György

2017. február 15. 12:02

A különbség annyi, hogy Soros a saját vagyonából, a mindenkori hatalommal való visszaélők ellen fellépőket támogatja. Orbán ezzel szemben a mi pénzünkből a saját hatalmát erősíti erkölcstelen és törvénytelen módon.

2017. február 15. 12:02
Juszt László
Juszt László
Sztárklikk

„Megint sikerült elveszítenie a közpénznek a közpénz jellegét! 2016 októberében egy állami tulajdonú cég, a Hungarocontrol 320 millió forintot adott a Szövetség a Nemzetért Alapítványnak. Ez az alapítvány áll Orbán Viktor polgári köre mögött.

Lefordítom: Orbán Viktor magyar neve - Soros György. A különbség annyi, hogy Soros a saját vagyonából, a mindenkori hatalommal való visszaélők ellen fellépőket támogatja. Orbán ezzel szemben a mi pénzünkből a saját hatalmát erősíti erkölcstelen és törvénytelen módon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2017. február 16. 15:54
Az idő juszt se változtatott ezen a lényegen: nagy szar volt korábban, most öregebb és nagyobb lett. Védencéhez szaroszhoz hasonlóan.
kmzs232
2017. február 16. 07:38
juszt is zsírfejű...juszt is zsíragyú...
pemete jakab
2017. február 15. 21:20
"Orbán Viktor magyar neve: Soros György" Orbán teljes neve: Orbán G. Viktor (Simicska a keresztapja a keresztapának.)
Modern Talking őrület
2017. február 15. 20:11
Attól függetlenül, hogy utálom orbánt, azért megkérdezem, Laci, hogy neked van e erkölcsi alapod kritizálni bárkit is? Tudod, arra gondolok, hogy te is szedtél évekig, havonta 10e márkát az orosz maffiától, csak a jó ég tudja, miért. HOgy pintér és orbán miért kapott azt sejtem, de téged nem tudlak hová tenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!