Üldöznek

2017. január 27. 07:49

Minden negyedik magyar elhiszi, hogy a repülőgépek szándékosan mérget permeteznek ránk. Nyilván csak azért, hogy ne legyen Budapesten olimpia.

2017. január 27. 07:49
Simon Zoltán
Simon Zoltán
Népszava

„A miniszterelnök szinte minden beszédéből idézhetnénk, jó ideje nagy híve ő a konteóknak. Ma már kimondja, amit két éve még nem. Trump győzelmével ugyanis »az atlanti időszaknak vége, a politikai korrektség szellemi elnyomása és a demokráciaexport primitív ötlete megbukott«. 2015-ben még azt mondta: »Nem vagyok elég bátor ahhoz, hogy a nyilvánosság előtt bizonyosságként beszéljek erről, óhatatlanul felvetődik azonban az, hogy e mögött (ti. a menekültválság) egyfajta masterplan rejlik«.

Tehát nemcsak úgy egyszerűen történnek az események, minden mögött van egy terv, a látszólag össze nem függő történések között kapcsolat van. Llyotard definíciója szerint a »posztmodern«, a nagy elbeszélésekkel szembeni bizalmatlanság. A korábbi posztmodern, sokszínű Fideszből mára a modernitás eszméivel – például az emberi méltósággal - is küzdő szervezet lett, amelynek vezetője nyíltan vállalja kőkorszaki összeesküvés-elméleteit. A korábbi konzervatív-liberális politikát az egyirányú kinyilatkozás, a korábbi kódolt beszédet – éppenséggel nem az Orbán által emlegetett politikai korrektséget – pedig a nyílt uszítás, gyűlöletkeltés váltotta fel. Míg a sorosozó, nemzethalált vizionáló Csurkán jobbára csak nevettünk, mára minden jókedvünk elszállt, elnézve a kormány áldásos tevékenységét. A Publicus Intézet tavalyi felméréséből kiderült, a megkérdezettek harmada szerint valójában nem a kormány irányítja az országot, kétharmada szerint pedig az egész világot egy szűk elit irányítja.

De a lényeg: minden negyedik magyar elhiszi, hogy a repülőgépek szándékosan mérget permeteznek ránk. Nyilván csak azért, hogy ne legyen Budapesten olimpia.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Best retards
2017. január 27. 15:44
Csak sikerult na. Jol van Zoltán. Meglelted végre a kapcsolatot az Olimpia meg a kondenzcsík között. Azért egy kis szarszag maradt ám utánad todod-e? Sokat küszködhettél vele
Dénia
2017. január 27. 14:47
"A Publicus Intézet tavalyi felméréséből kiderült, a megkérdezettek harmada szerint valójában nem a kormány irányítja az országot, kétharmada szerint pedig az egész világot egy szűk elit irányítja. De a lényeg: minden negyedik magyar elhiszi, hogy a repülőgépek szándékosan mérget permeteznek ránk. Nyilván csak azért, hogy ne legyen Budapesten olimpia.”" Ez a tipikus ballib módszer erre a témára, ami most ki van adva, ami az álhíreket, meg a konteókat illeti. Úgy hitelteleníts egy állítást, egy gondolatot, egy tényt, hogy nyakonöntöd három lapát szarral. Vagyis ha válaszolni kell arra valamit, hogy az emberek többsége szerint egy szűk elit irányítja a világot, akkor hazudd azt, hogy minden negyedik ember szerint méreggel permeteznek minket, és ezzel ki is van pipálva a felvetés. Ez egy nagyon tipikus és már régen alkalmazott liberális módszer.
cutcopy
2017. január 27. 12:32
»Nem vagyok elég bátor ahhoz, hogy a nyilvánosság előtt bizonyosságként beszéljek erről, óhatatlanul felvetődik azonban az, hogy e mögött (ti. a menekültválság) egyfajta masterplan rejlik« És ez mitől volt konteo amikor a wilkommenskultur egyértelműen megbukott és mégsem történt semmi változás..?
tango47
2017. január 27. 12:20
A posztoló pontosan olyan hülye, amilyennek a magyarok egy részét képzeli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!