Soros és a seprű

2017. január 13. 09:39

Irgalmatlan hisztéria tört ki a balliberális holdudvarban, mert Németh Szilárd kimondta azt, amit minimum hárommillió ember gondol ebben az országban.

2017. január 13. 09:39
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Idők

„Irgalmatlan hisztéria tört ki a balliberális holdudvarban, mert Németh Szilárd kimondta azt, amit minimum hárommillió ember gondol ebben az országban. A Fidesz alelnöke a Soros-birodalom álciviljeiről szólva kijelentette: szervezeteiket minden eszközzel vissza kell szorítani, el kell innen takarítani. Vagyis aki seprűt ránt, seprű által vész el.

Az érintettek szerint természetesen azonnal megszűnt a jogállam és összedőlt a demokrácia, immáron ezredjére. A valóságos Magyarország azonban köszöni szépen, jól van. Az a politikai közösség ugyanis, amelyik a jelenleg kormányzó pártokat támogatja, már a rezsim szó puszta említésére elveszíti jóindulatának jelentős részét a kormányellenes erőkkel szemben, nem beszélve arról a kontextusról, ami ezen csoportosulások vezérgondolatává vált, és úgy hangzik: az Orbán-rezsimet el kell söpörni.

Ne csodálkozzon tehát senki, ha beszállván abba a kórusba, amelyik ezzel a téveszmével kürtöli tele a nyilvánosság hazai és nemzetközi tereit, ennek a közösségnek a haragjával találja szemben magát. A magyar választók ezen csoportja pedig elvárja, hogy hatékony eszközökkel lépjen fel az általa támogatott politikai erő minden nemtelen támadás, hazugságokon, csúsztatásokon, feltételezéseken és koholmányokon alapuló söprögetési kísérlet ellen. Lehet, hogy kissé edzőtermi stílusban, de Horváth Szilárd csak ennek adott hangot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 238 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2017. január 14. 21:43
Hát, azt is látni kell, h. nem egy ország van, ahol külföldről finanszírozott, politikai, közéleti tevékenységet kifejtő szervezetek működését nem engedélyezik. A most a kommentelőket lázba hozó, külföldről támogatott szervezetek érdekes módon a Magyarországon eddig nem jellemző jobboldali kormányok idején nagyon aktívak, leginkább kormányellenes lépések terén. Azt is látni kell, h. ha vannak ilyen szervezetek, akkor ezek az ország lakosok, a választók döntő részének nem élvezik a támogatását és az esetleges eltűnésük nem okozna általános hiányérzetet.
szervető
2017. január 14. 13:10
A nézetkülönbség két ember között nemhogy üldözendő, de a világ legtermészetesebb dolga. A legnagyobb hiba, hogy a legtöbb ember évtizedek óta árkot ás ahelyett, hogy belátná, amikor véleményt formál egy dologról, akkor adott jogot ehhez másnak. Ebben a Soros - de általában minden - vitánál akkor járunk el helyesen, ha nem személyek, meg mindenféle többértelmű fogalom köré rendezzük az érveinket, hanem olyan értékek köré, melyben meg tudunk állapodni. Nem kell sem Sorost, sem SENKIT megítélni. Hogy aszerint mindig helyes, vagy mindig helytelen lenne, amit tesz, miközben végtelen lehetőséget kapunk csúsztatásokra. 1. A vizsgálat tárgya a tett, hogy most mi okból pénzel szervezeteket. Eközben mellékes Soros személyének megítélése. Mellékes azon hibás elvárásunk is, mely szerint dicsőbb dolog következetesnek lenni, mint tanulni hibáinkból, s másképp tenni vélekedni dolgokról még akkor is, ha közben köpönyegforgatónak értékelnek emberek, csak mert nem vagyunk olyan hülyék, mint előtte.
marós
2017. január 14. 11:20
Soros, és bandája ott rúg a Fideszbe ahol csak tud, egyébként mikor támogatottjai jutottak hatalomra akkor országunk csődhelyzetbe került, ezt sohase felejtsük el.
august
2017. január 14. 07:23
Ahogy olvasom a fórumot, ismételten javaslom a szerkesztőségnek, a tisztánlátás érdekében, hogy vezessük már be legalább a kedves hozzászólók ORSZÁG szerinti megjelenítését, ha jól tudom ez internet cím alapján bármikor kivitelezhető lenne. Ha személyhez nem is, de legalább a véleményt a annak származási országával lehetne beazonosítani. Az X mellé egy kis zászlócska elég lenne. A szavak és vélemények súlya azonnal látható lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!