Álkemény rendrakók

2016. december 30. 07:26

Robert Fico szerint minden gond egyszerűen megoldható egy jó kis gumibotozással. A cigányok problémája is.

2016. december 30. 07:26
Finta Márk
Új Szó

„De ne legyenek illúzióink, sokaknak tetszene, ha a rendőrök bemennének a telepekre, és rávernének az ott élő cigányok meztelen seggére, esetleg meggumibotoznák kicsit a gyerekeket. Mert hát nyilván gyorsabb egy problémát úgy letudni, hogy pofán vágjuk a probléma okozóját – az asszonyt, ha elsózza a vacsorát, a gyereket, ha eltöri a vázát. Csatt, egy pofon, esetleg a párja, és mindenki tudja, hol a helye.

Fico is abban bízik, hogy ez tetszik az embereknek. Bár egy évtizede kormányoz már, a telepek helyzetét, az ott élők nyomorát, felzárkóztatását nem oldotta meg. Nem azért, mert nem lehet, hanem azért, mert meg sem próbálta. A kényes dolgokat, amelyeket nem lehet varázsütésre eltüntetni, boldogan passzolta le másoknak. Ezzel ugyanis nem lehet politikai pontokat szerezni, mint az ingyenvonatokkal. És erre a kérdésre mindig lehet mutogatni.

Pedig Fico meg tudná oldani a dolgot, ha nem állandóan csak a hatástalan, teljesen elhibázott tüneti kezeléssel játszadozna ahelyett, hogy dolgozni kezdene. Esetleg rendet tehetne az uzsorásklánokkal, napjaink legaljasabb maffiájával, akik a roma telepeken élősködnek, és nemcsak az ott élő nyomorultakra veszélyesek, hanem mindenkire. Esetleg, ha már kormányoz, hatékonyabbá tehetné a felzárkóztatásra szánt pénzek felhasználását, hogy ne tűnjenek el milliók a süllyesztőben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smarton
2017. január 02. 07:26
Hatalmasat erőlködött ez a szegény, mire jól kitalált valami eredetit, gyerekeset... " sokaknak tetszene, ha a rendőrök bemennének a telepekre, és rávernének az ott élő cigányok meztelen seggére, esetleg meggumibotoznák kicsit a gyerekeket" Hát persze. Hamár, akkor a meztelenül rohangáló gyerekek (megvan a gyakori kép?) seggére vernének, és a gumibottal netalántán a hőzöngő, részeg cigány apukára vágnának rá. Mondjuk, amikor éppen mentőst verne a drága, ápolót, orvost vagy tanárt. És akkor a purdé majd meggondolná felnőtt korában, hogy a tanultakat gyakorolja-e.
puszika
2016. december 30. 18:15
Te például mit tennél FintaMárk? Ne szerénykedj,válaszolj!!!!!!
Martell 2
2016. december 30. 12:35
Nem csodálom hogy az ottani magyarok nem a saját pártjukra szavaznak, hanem szlovák pártokra, ha ilyen szadeszos gondolkodású újságírók cikkeit szokták olvasni az ottani magyar újságokban.
El Presidente
2016. december 30. 10:49
S akkor egy felvidéki magyar azért ostorozza Ficot, mert baszogatni szeretné a cigányokat. Csodás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!