Méltányosság és népszavazás

2016. október 01. 14:47

A Méltányosság a szavazás előtt, alatt és után is értelmezi az eseményeket: Szakács András a Mandiner.hu közvetítésének lesz a szakkommentátora.

2016. október 01. 14:47
Méltányosság Politikaelemző Központ
Facebook

„A Méltányosság népszavazási sorozatában a szavazás előtt, alatt és után is értelmezi az eseményeket: Csizmadia Ervin a Figyelőben, a politikai hálózatokról írt, s arról, miként változhatna meg a jelenlegi vita a kvóta kérdésében.

Lakatos Júlia az Élet és Irodalom e-heti számában arról írt, milyen teendői vannak Európának a népszavazást követően.

Október 2-án Csizmadia Ervin az Inforádió élő választási közvetítésének szakértője lesz, Szakács András pedig a mandiner.hu közvetítésének szakkommentátora.

A választásokat követően október 4-én Csizmadia Ervin a Magyar Nemzetben, a népszavazás és a hazai ellenzéki pártok kapcsolatáról ír, Novák Zoltán, Nagy Attila Tibor, valamint Paár Ádám pedig a hvg.hu-n a migráció új megközelítéseit vizsgálják.

Október 5-én Lakatos Júlia a Republikon Intézet konferenciáján értékeli a népszavazás eredményeit.

Október 6-án Rajnai Gergely a Figyelőben a liberális demokrácia mai állását elemzi az események tükrében.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. október 02. 11:07
Már csak azt szeretném tudni, hogy a szakértőjük szerint nekem mi lenne a dolgom, ha már az elintézték, hogy mit csináljon Európa a szavazás után, ez már bakfitty.
Zod
2016. október 01. 16:40
A mandiner: A. Soros-pénzt kapott. B. Simicska-pénzt kapott. C. Alzheimer-kórt kapott. Valamelyik a három közül.
Zod
2016. október 01. 16:32
Remélem komoly, mert viccnek nagyon rossz. Esetleg a mandiner felturbózhatná a közvetítést egy kis Political Capital-os kommentálással is.
George Soros 2.0
2016. október 01. 16:31
Gratulálok Mandiner! Ez az új főszerkesztői útvonal, BÁG eltávozása óta? Mikor bútoroztok össze a 444 dot hu-val?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!