Mindig van lejjebb

2016. október 08. 16:46

Ennél mocskosabb módon, ennél jobban semmibe véve egy szerkesztőséget és személyében az összes ott dolgozó embert nem is lehetett volna ezt lebonyolítani.

2016. október 08. 16:46
Dudás Gergely
Index

„Ha miénk a médiatér, a legalapvetőbb normákat, a tisztesség látszatát is rég nevetve lehet leszarni.

Például azért is, mert a lakájmédia konkrétan be sem számol a balhés ügyekről.

Nem tudjuk, hogy a Népszabadság kiadásának felfüggesztése mögött mi áll pontosan. Egy dolgot tudhatunk biztosan: a kiadó közleményében szereplő indoklás abszurd és hazug. Soha, semmilyen átalakítás, új modellkeresés nem kezdődhet az olvasók átverésével és a stáb teljes ellehetetlenítésével. Így a hivatalosan kommunikált »üzleti modellkeresés« alapjai esnek szét, az a nem túl széles bázis, amit ma akár a 30 ezer körüli példányszám, akár a nem sokkal nagyobb elérést jelentő online felület jelent. Nehéz bármilyen »konzultációt« elképzelni a munkatársakkal, ha előbb vasárnapra még pizzás költözéses bulit ígérnek, majd reggel mindenki arra ébred, hogy már nem kell dolgoznia és még a levelezését is blokkolták.

Ennél mocskosabb módon, ennél jobban semmibe véve egy szerkesztőséget és személyében az összes ott dolgozó embert nem is lehetett volna ezt lebonyolítani.

Nehéz lenne ebből mást kiolvasni, mint hogy a Népszabadságnak vége.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2017. február 17. 00:06
Mit csináltak nagyszüleid 1956 október 23. és november 4. között?
Dvorino
2016. december 18. 14:27
Nem kell életbe tartania, mint ahogy nem kell a Magyar Időket sem és még is életbe tartják.
totyalaci
2016. október 16. 23:56
Ha átkozódni szeretnék, azt mondanám: ennyi örömöd legyen
gyurmandia73
2016. október 11. 05:03
Jól nyomod köcsögdudás. Azt meg mennyire kéjesen öblögettétek amikor a Simicska úgy indult a szerkesztőségbe, hogy kibassza az összes orbánistát. Akkor is micsoda szolidaristák (sic) voltatok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!