Igen, igen, MSZP

2016. szeptember 04. 17:08

Az MSZP olyan óriásplakátokkal fog támadni a népszavazási kampányban, amelyek hol a MARADJ OTTHON, hol az IGEN feliratokkal üzenik a szimpatizánsaiknak, hogy... hogy mit is?

2016. szeptember 04. 17:08
Zsigmond és Péterfy
Mandiner

igen_mszp.jpg

Épp a minap gyűjtöttük össze, hogyan őrölte fel magát a kormány nem jobbikos ellenzéke, most épp a kvótanépszavazással kapcsolatos, egyenként és együttesen is zavaros álláspontjaik miatt. A szocik most csak tetézik a káoszt.

Egy fotó tanúsága szerint az egykor szebb napokat is megélt MSZP olyan óriásplakátokkal fog támadni a kampányban, amelyek hol a MARADJ OTTHON, hol az IGEN feliratokkal üzenik a szimpatizánsaiknak, hogy... hogy mit is?

Ez ám a letisztult, egyértelmű üzenet!

Gratulálunk az elvtársaknak!

Ennek örömére hallgassuk meg egy évtizeddel ezelőttről, amikor még jóval acélosabban csengett az a szocialista Igen!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. március 09. 13:30
Hacsak annyi lenne, de sokkal több: "tavaly április óta a beözönlők egészségügyi ellátása 350 millió forintba került. 350 millióba. És hány orvos, ápolónő, szakorvos ideje ment el vele, ami az amúgy is szakemberhiányosnak mondott Magyarországon még rosszabb helyzetet teremtett!" Handó Tünde: Eddig mintegy hatszázmillió forint többletkiadást jelentett a bírósági szervezetnek a migrációs helyzet kezelése
Berecskereki
2016. szeptember 30. 14:11
Köszönöm a dicséretet, de nem engem illet, hanem azt aki a kérdést megfogalmazta. Ugye a kérdés így szól: "Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?" Ha lefordítjuk köznyelve, akkor ugye azt jelenti; Az Országgyűlés beleegyezése kell ahhoz, hogy Magyarország a kötelező kvótát elfogadja. Azt állítják az ellenzők, hogy az Országgyűlésnek nem ír elő kötelezően törvényt. Szerintem ez nem igaz. Az Országgyűlés hozhat olyan kétharmados, vagy négyötödös törvényt - esetleg az Alaptörvényben is rögzítheti - hogy csak az Országgyűlés minősített többsége szükséges a kötelező kvóta betelepítéshez. Ebben az esetben ez kötelező érvényű minden EP magyar képviselőre, bizottsági tagra, vezetőre és a mindenkori miniszterelnökre és miniszterekre. Ahhoz, hogy a balliberálisok meg tudják változtatni, kétharmad, vagy négyötöd mandátummal kell rendelkezniök. Ez a balliberálisok problémája, csak sunnyognak, mert akkor kiderülne, hogy a migránsok korlátlan befogadását támogatják. Így több minden van a kérdést mögött, mint amit írtál.
moricka13
2016. szeptember 18. 19:00
Igen, igen, az MSZP-nek megállt a kereke, teljesen belezavarodtak a népszavazásba. Támadnak már mindennel, de annak ellenkezőjével is. Mulathatnak, mint fejjel a kútba esett kutya.
lucabrasi
2016. szeptember 18. 18:11
Egy rossz emlék...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!