Teljesen nyilvánvaló, hogy Rogán hazudott

2016. június 20. 11:28

Már a pénteki tárgyalás is elegendő ahhoz, hogy politikai véleményként joggal állíthassam: bűnözőkkel üzletelt, hiszen rengeteg erre utaló adat van. Interjú.

2016. június 20. 11:28
Juhász Péter
Népszabadság

Mi a folytatás?

Az, hogy a bíróság újra beidézi Rogán Antalt, neki pedig meg kell jelennie. Mi megidéztetjük Portikot arra a tárgyalásra is, hogy megtörténjen a szembesítés. Így fog továbbhaladni az ügy. Már a pénteki tárgyalás is elegendő ahhoz, hogy politikai véleményként joggal állíthassam: bűnözőkkel üzletelt, hiszen rengeteg erre utaló adat van. Ha tényekre alapozom a véleményemet, nem vagyok számon kérhető. Rogán ügyvédei beidéztek rendőr tanúkat, ami eléggé érdekes, mert a Portik elfogását vezető parancsnokot kérték föl tanúnak, illetve a Nemzeti Védelmi Szolgálatnak azon tagját, aki az állítások szerint vezette a Portik elleni titkos adatgyűjtést. (...)

A perről az állami média nem számolt be. Erről mi a véleménye?

Az MTI nem küldött a tárgyalásra tudósítót, nem számolt be róla. Az Együtt közleményét sem hozta le arra hivatkozva, hogy Pápa Marianne (Habony Árpád nagybátyjának özvegye – A szerk.) neve szerepel benne, a személyiségi jogok miatt nem lehetséges a közlés. Amikor a közleményt beadtuk az Országos Sajtószolgálatnak címezve immáron nevek nélkül, akkor sem hozták le. Tehát Rogán propagandaminisztériumi hatalma lehetővé teszi, hogy az állampolgárok teljesen egyoldalúan férjenek hozzá az információkhoz. Itt tartunk.

Fölmerült, hogy Portikot valaki rávette, vallja azt a bíróságon: »Tízmilliót vittem Rogánnak.«

Meggyőződésem, hogy erre Portikot senki nem vette rá. Életemben nem találkoztam még vele, sokáig nem is tudtam róla semmit. Azért idéztettük be, mert előtte interjút adott az Átlátszónak, s elmondta, ismeri Rogánt (Rogán ezt tagadta – A szerk.). Portik nem volt érdekelt abban, hogy hazudjon, mert egyrészt öt évet kockáztatna a hamis tanúzással, másrészt ha ezt mégis kockáztatná a jobb körülmények reményében, biztos, hogy tőlem nem tudná ezeket remélni, mert én ezt nem tudom elintézni. Nem tudok neki kedvezményeket sem adni. Ellenérdekelt lenne abban, hogy ezeket elmondja. Azt tette, ami a bíróságon kötelezettsége volt: elmondta, amit tudott.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 227 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Egri Marika
2016. június 21. 08:27
Teljesen nyilvánvaló, hogy a kendermagos Juhász hazudik. Vajon kinek áll érdekében ezt a drogos senki ember hergelni? Nem ártana Navos vagyonosodási vizsgálatot indítani, miből telik neki 340000.- Ft-os albérletre a semmi jövedelemből? Inkább erre adnál magyarázatot. Jön a szavazás ezért mindenbe bele kell kötni. Mennyivel olcsóbb mint programot állítani, amit a szavazók elfogadnak és netán a baloldalra szavaznak. Persze nem erre a drogosra. Mi fog még jönni? Köteles beszéd? Gyurcsány hazugságai? Szinte már unalmas és nevetséges amit a baloldal csinál. Ha a Fidesz bejelent valami jót, akkor jön az felülüberálás. Miért ne a kibicnek semmi sem drága.
2016. június 21. 07:01
teljesen nyilvánvaló ,hogy Rogán hazudott: mondja Juhász Péter az "igazmondó".Az a Juhász Péter akit a barátai,és"tisztelői"tartanak el évek óta, hogy tisztességben meg tudjon élni.Hihető nem? Nem! A drága jó Juhász Péter aki bátran kimondja, hogy mindennap belövi magát, arról nem beszélt ,hogy az ajándékozás után /amit kapott, állitólag/ megfizette-e a törvény szerinti illetéket.Ejnye-bejnye. Nó és persze Portik akinek a lelkén több ember élete szárad, maffiavezér, lett az őszinte vallomástevő Hm,hm............
áfonya
2016. június 21. 01:51
Droggal élő személy vádaskodik .
Vén Csataló
2016. június 21. 01:10
Kiváló tanút sikerült választanod Juhász. Annyira végtelenül hülye vagy, hogy sikerült az egyetlen olyan ember tanúvallomására hivatkoznod, aki azon túl, hogy jogerősen gyilkos, hangfelvétellel bizonyítottan felajánlotta egy ballibhoz közelálló titkosszolgálati vezetőnek, hogy jó pénzért hajlandó fideszes politikusok lejáratásában részt venni. Egész Magyarországon egyedül Portiknak van igazoltan ilyen pedigréje. Úgyhogy rendkívül hiteles, hogy most - nocsak - egy fideszes politikust akar lejáratni. Te meg agyhalott barom, úgy tapsikolsz mintha legalább is Böjte Csaba testvér vagy valami hasonlóan megkérdőjelezhetetlen hitelességű ember támasztotta volna alá a nyomorult rágalmaidat. Mindig is kretén voltál és ez már így is marad míg élsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!