A képviselőséghez miért lenne elég „cuki” az általam képviselt politika?

2016. április 21. 11:37

Joggal feltételezzük (az elnökségből sem csak mi hárman gondolva ezt), hogy mi lesz a következő lépés ellenünk...

2016. április 21. 11:37
Novák Előd
Facebook

„»Gábor azt mondta, hogy mindettől függetlenül számít személyünkre és munkánkra. Szeretném hinni, hogy ez valóban így van« - írja alapító alelnöktársam, és én is szeretném elhinni ezt (bár nem könnyű, értetlenül állok az elnöki szándék előtt, hiszen korábban nyilvánosan tagadta a háttérbe szorításom lehetőségét, most mégis megtenné).

Szeretném elhinni, hogy a magunkfajták kirekesztése és a párt megosztása után, ha lehet még, összefogva küzdhetünk majd a programunkban hazánknak ígért radikális változásért. De pl. esetemben finoman szólva nem logikus, hogy ha az általam képviselt politika nem eléggé »cuki«, akkor országgyűlési képviselőként miért volna ugyanaz az irányultságom megfelelő. Ezért joggal feltételezzük (az elnökségből sem csak mi hárman gondolva ezt), hogy mi lesz a következő lépés ellenünk...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2016. április 21. 16:18
Novák nem tartozik az elnökségbe. Senki se bánt el vele. Továbbra is képviselő. Ne bomlasszon mert az senkinek se használ. Felesége jó munkát végez de Novák csak arra volt jó, hogy a Fidesz képviselőkre ráolvassa a mocskos kommunista multjukat. Ez nem elég elnökhelyetesnek. Vona egy tisztességes ember de tudnák nála alkalmasabb vezetőt ajánlani de senki se kérdezett. Orbán, a felcsúti cigány viszont egy gonosz, opportunista, bosszúálló aki mindent megtesz, hogy tönkre tegye azokat akikkel összeveszik. Az agyhalott zsideszbolsik mindenben követik a felcsúti cigányt. Amikor Simicska és Orbán puszipajtások voltak és közössen fosztogatták az országot, akkor Simicska volt a zsideszbolsik istene DE Simicska az ördög amióta Simicska és Orbán összevesztek és Simicska lerántotta a leplet Orbán mocskos, spicli multjáról. Ki érti ezeket az agyhalott zsideszbolsikat? :D
twist
2016. április 21. 15:38
Most legalább láthatják Novákék, hogy milyen alávaló gazember a haverjuk. Addig használta őket, amíg szükség volt rájuk, most mehetnek. Alsóbb szinteken egyébként már hónapok óta folyik az igazi jobbikosok kiszorítása és Vona csatlósainak beültetése.
Dénia
2016. április 21. 15:36
A cukisággal ne próbálkozzál, bízd inkább a nejedre. Neked nem fog menni.
csurcsányi
2016. április 21. 14:26
Vona egyébként mit keresett Röjtökmuzsajon?Csak nem a ballibernyákokkal egyeztetett stratégiát?Vonát csak a balliberálisok csak azért emelik a magasba,hogy majd jó nagyot essen pofára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!