A nagy vs.-ügy

2016. április 26. 12:52

Micsoda teatralitás. Mennyi díszlet. Mennyi hazugság. De tényleg, mi az istenért néznek minket hülyének?

2016. április 26. 12:52
G. Fodor Gábor
Origo.hu/888

 „Hogy lehet az, hogy ezek a briliáns elméjű, német agár-szilajságú zseniális oknyomozó újságírók, akik mindent kiszimatolnak, akik évekig képesek pereskedni, hogy megtudják »az igazságot«, akik »függetlenek és objektívek«, éppen csak azt nem veszik észre, hogy mi zajlik az orruk előtt, miből van például a fizu? Namármost vagy az van, hogy ezek mégse olyan briliáns oknyomozók, fogalmazzunk finoman: egyszerűen segghülyék. Itt van például a főszerkesztő, aki saját bevallása szerint eddig is tudott a támogatásról, és most megtudja, hogy tudott róla és ezt ő már bizony nem tudja elvállalni a lelkiismeretével – hát, öcsém...

Vagy az van, hogy ezek mégiscsak tudták, nagyon is tudták, hogy mi van, csak jó volt ez így. A fizu megérkezett. Pofa alapállás. Aztán, ahogy a nagy szajré nyílt titok lett, jött a felháborodás, a kivonulás, a dezertálás. Mert így lehet megőrizni az imidzset, hogy ők a függetlenség szabadságharcosai, a nagy igazságkeresők.

Micsoda teatralitás. Mennyi díszlet. Mennyi hazugság.

De tényleg, mi az istenért néznek minket hülyének?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 351 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Notfunny
2016. december 30. 20:30
"Je suis un gnome."
anegy_
2016. október 14. 16:50
fogalmazzunk finoman: egyszerűen segghülyék. " G. Fodor nagyon finoman fogalmaztál.
na még ez is
2016. augusztus 07. 17:16
Azt mondjuk sejtem, hogy gnóm Frodót miért nézik hülyének...
MZ/X
2016. június 06. 10:25
Ezt jobban és tárgyszerűbben megfogalmaztad, mint Fodor... Gratulálok...!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!