Talán elkerülte a figyelmedet, hogy néhány éve a Századvégnél vagyok vezető kutató

2016. április 21. 12:08

Megdöbbent és elszomorít az a lejáratás, amelyet a Századvég és – amint az leveledből is kitűnik – ellenem, valamint kollégáim, és az általam is írt tanulmányok, kutatások ellen indított a vs.hu.

2016. április 21. 12:08
Bauer Béla
Facebook

„Kedves ______!

Köszönöm, hogy átküldted az anyagot, igen tanulságos volt. Főleg az az alapfeltételezés, hogy a Századvégben – alapvetően – mindenki tehetségtelen, és ha esetleg gondolkodik is, az is csak azért van, hogy plagizálni tudjon.

Talán elkerülte a figyelmedet, hogy néhány éve a Századvégnél dolgozom, mint vezető kutató.

Megdöbbent és elszomorít az a lejáratás, amelyet a Századvég és – amint az leveledből is kitűnik – ellenem, valamint kollégáim, és az általam is írt tanulmányok, kutatások ellen indított a vs.hu. Szakmailag és emberileg is az én értékrendemtől távol áll az a módszer, amellyel szakértőket, kutatókat próbáltok meg ellehetetleníteni és névtelen, arctalan »sírva röhögő« úgynevezett »szakértők« által adott vélemények alapján ítélitek meg munkájukat a cikkeitekben. Én büszke vagyok arra, hogy együtt dolgozhatok azokkal a kollégákkal, akiket ti le akartok járatni. Azt gondolom, hogy szakmai pályafutásom és kollégáim munkája sem érdemli meg ezeket a hiteles újságíráshoz méltatlan támadásokat.

Úgy gondolom, hogy ilyen sértegetések után legalább egy bocsánatkérés jár azoknak, akik munkáját támadjátok.

üdv
bb

---------- Továbbított levél ----------
Feladó: [email protected]
Dátum: 2016. április 18. 12:02
Tárgy: Fwd: ifjúság és középosztály
Címzett: ___________________

Szia Béla!

Úgy tűnik, az Arctalan Nemzedék című munkátok termékenyítőleg hatott a Századvég Intézetre, legfeljebb nem hivatkozták le... :D
Elég sokat foglalkoztak ifjúságpolitikával, más területeken készített anyagaik nagyon-nagyon váltakozó színvonalúak. Megtennéd, hogy egy picit rájuk nézel ezekre, és elmondanád a véleményed, mennyire használható, mennyire egy összeollózás, esetleg mennyire plágium az egész?

Előre is nagyon köszi!
_______”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
paraklétosz
2016. április 28. 22:38
Olyan hülyék, hogy becsöngettek egy pofonért.
OberEnnsinnen
2016. április 25. 15:10
A több mint 17 milliárd pontosan négyszer akkora, mint a 4 milliárd... Legalábbis Lepsénynél mig így volt... Annyival erősebb egy-egy oldal, amennyivel nagyobb az ára. Egy 110 ezres oldal pl. min. kétszer annyira releváns, mint az 57 ezres. Ez nem bonyolult. Csak a minőséggel rossz viszonyt ápolókat fekteti ki.
morfondír
2016. április 25. 15:09
Röhej. Libsibolsi tempó.
tothjanj
2016. április 25. 15:09
pepe megmondta a tutit :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!