Katz Dávidot egy ilyen viccért még úri társaságban is szájon vágnák

2016. március 02. 08:56

Van a 24.hu-nak egy Katz Dávid nevű alkalmazottja, aki elég bátornak gondolta magát ahhoz, hogy megalázza Orbán Ráhelt. Katz Dávid kapott a főnökeitől egy kamerát, hogy játsszon vele, és Katz Dávidot beengedték egy rendezvényre is, ahol emberek tartózkodtak.

2016. március 02. 08:56
Szikszai Péter
Magyar Idők

„Katz Dávid készített egy videót egy ünnepségről, ahol a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel is megjelent. Katz Dávidnak a 24.hu-s főnökei azt mondták, keményen kérdezzen be Orbán Ráhelnek a corvinusos szemináriumról, mert az mégsem járja, hogy »a Zorbán gyereke taníccson a zegyetemen«. Katz Dávid úgy tudja, Orbán családtagjaira most már ki van adva a levadászási engedély, ezért mindent megengedhet magának.

Katz Dávid úgy gondolta, ha már Orbán Ráhel nem áll vele szóba, elpoénkodik egy kicsit az egyik celebbel azon, hogy kitől lehet a miniszterelnök lányának gyereke. Katz Dávid ugyanis azt gondolta, hogy ez ízléses és belefér. Katz Dávidot egy ilyen viccért még egy úri társaságban is úgy vágnák szájon, hogy felnyalja a linóleumot. Katz Dávid azonban azt gondolta, hogy ez még nem elég, mert odapofátlankodott Orbán Ráhel elé, és megkérdezte, hogy »terhes vagy?«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2016. március 05. 19:04
Csak hogy világos legyen, egy balliberális politikai győzelem esetén az, amit ez nyomorult korcsfajzat Katz művelt, fel sem fog tűnni abban a szartengerben, ami majd elárasztja az országot.
Agricola
2016. március 03. 09:25
Elképesztő, hogy egy, hogy egy ilyen görény, mint Katz Dávid a 24.hu-nak alkalmazottja lehet. Madarat tolláról, 24.hu-t alkalmazottjáról lehet megismerni. Ezek az aljas gazemberek pénzért minden gonoszságra képesek. Nem okoz nekik gondot tisztességes emberek lealázása a nyilvánosság terein.
zolka50.50
2016. március 02. 19:09
Katzat Dávidnak hol strichel az anyja?
smarton
2016. március 02. 17:37
Hehe. Levették a kis zsidó mocskos filmecskéjét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!