Berényibe oltott Csáky

2016. március 09. 16:15

Ha az MKP komolyan gondolja, hogy valaha még a nagypolitikában akar működni, akkor a kritikán nem megsértődni, hanem gondolkodni kell. A szlovákiai magyarságon belüli ellenségkeresést abbahagyni.

2016. március 09. 16:15
Molnár Norbert
Új Szó

Rosszul lőtték be a kampányt. A párt nem szólított meg senki mást, csak a biztos MKP-választót. A többit ellenségként kezelte, vagy nem is törődött vele. Pedig politológiai alapvetés, hogy a potenciális új választóhoz kell szólni, nem azokhoz, akik amúgy is a karámban vannak. Ilyen elbaltázott kampánya még nem volt az MKP-nak. Azzal a simán hazug szlogennel, hogy Közös akarat. Miközben mindenki látta és tudta, hogy nincs közös akarat.

Berényi Józsefben több volt. A környezete használta el őt. Úgyhogy a pártnak elsősorban ettől a környezettől kell megszabadulnia. Nem elég az elnök lemondása, mert ő valamilyen szinten áldozat. Hiába lesz új elnök, hiába próbálják meg hangoztatni majd kívülre az összefogás és az újítás lehetőségét, ha a távozó elnök környezete marad.Ha az MKP komolyan gondolja, hogy valaha még a nagypolitikában akar működni, akkor a kritikán nem megsértődni, hanem gondolkodni kell. A szlovákiai magyarságon belüli ellenségkeresést abbahagyni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bigbeeeee
2016. március 10. 11:42
Sokáig azt hittem, csak poén, ha értelmesnek látszó emberek az időjárás-változás okaként is a Fideszt, meg Orbánt emlegetik. Aztán rájöttem, hogy komolyan gondolják. Azóta aggódom. (Hogy a felvidéki magyarokat Orbán osztotta volna meg, az akkora baromság, mint a Csomolungma. Az egységes szlovákiai magyar érdekképviseletet Bugár Béla hasította ketté, aki Orbánnal beszélőviszonyban sincs.)
gwrf
2016. március 09. 19:18
Bugár és a Most minden, csak nem a kisebbségi magyarok érdekvédelmét kiemelten kezelő párt - ez tény. Az Új Szó erősen Most-párti - ez is elég nyilvánvaló. Viszont amit itt ír az MKP kampányáról, azzal nehéz vitatkozni. Kár ördögűzést folytatni Bugár ellen - a rá szavazó magyarokat is vissza lehet téríteni. Persze nem a jelenlegi MKP-vel.
még fokozza
2016. március 09. 18:55
"Rosszul lőtték be a kampányt. A párt nem szólított meg senki mást, csak a biztos MKP-választót. Berényi Józsefben több volt. A környezete használta el őt. Nem elég az elnök lemondása, ha a távozó elnök környezete marad" mondjuk ez igaz.
még fokozza
2016. március 09. 18:45
Már megy a tülekedés a Berényi helyére. Az utódjának azért legyen tanulság, ha nincs eredmény repül. Nem azért tömi a Fidesz a pénzt, hogy csak úgy elvannak. Egy kis idétlen CSEMADOK szórakozás országszerte, magyar bál, Joli és Suzy aztán kész. Ennek vége!!! Kijelölni az autonómia határait vagy seggbe lesztek rúgva mind.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!