Nézzünk virtuális valóság pornót!

2016. január 09. 14:08

Annyit hallottuk, hogy már közhely: 2016 a virtuális valóság éve lesz. Az új képtechnológiák először két területen szoktak komoly áttörést hozni: a pornóban és a játékiparban. Ezek teszik mainstreammé őket.

2016. január 09. 14:08
Raymond Wong
Mashable

Raymond Wong, a Mashable újságírója Las Vegasban a CES-en tesztelte a VR-pornót.

„Csomó VR-élményem volt már. Egyesek csak tetszettek, mások fantasztikusan bejöttek, de akadtak borzalmasak is. Nagy általánosságban jók.

Mivel VR-pornóval viszont még nem volt dolgom, fogalmam sem volt, mi vár rám, miután az egyik legnagyobb amerikai gyártó, a Naughty America a CES-en meghívott, hogy próbáljam ki.
Sima néző leszek egy szobában, és nézem, hogy mit csinálnak? Vagy tényleges VR-szex élményem lesz?

Feltettem a Samsung Gear VR headsetjét, és azonnal megkaptam a választ. (…)
Ugyan tisztában voltam azzal, hogy a két pornósztár nincs ott és a pasi teste sem az enyém, mégis azt gondoltam, hogy ez a valóság. (…)

Sok más VR-élményhez hasonlóan a VR-pornó is döbbenetesen immerzív. Tényleg úgy éreztem, mintha a történések részese lettem volna.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2016. január 16. 15:52
Eddig még nem tudtam mi hiányzott.
még fokozza
2016. január 10. 14:48
Tisztelt Mandiner Digit! Milyen az az "úszást elemző szoftver"? Mit tud, hogyan működik? Ha valaki leírásfélét publikálna róla nagyon örülnék. Ha sikerül találni ilyet előre is köszönöm.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!