Ez az év tele volt remek könyvekkel

2015. december 18. 11:16

Még több könyvet fogunk kiadni, ami főleg az első kérdésben adott válaszomra vezethető vissza: annyi klassz dolgot olvastunk idén, hogy eldöntöttük, nem válogatunk, hanem kiadjuk mindet. Interjú.

2015. december 18. 11:16
Velkei Zoltán
Cultura.hu

Milyen kiadói terveid/terveitek vannak 2016-ra?

Még több könyvet fogunk kiadni, ami főleg az első kérdésben adott válaszomra vezethető vissza: annyi klassz dolgot olvastunk idén, hogy eldöntöttük, nem válogatunk, hanem kiadjuk mindet. Lesz köztük sok sci-fi, fantasy, de más műfajok is, kísérletezgetünk. Nem mondom, kicsit izgulok, mert ezzel nagyot vállalunk, de bízom benne, hogy az olvasók velünk lesznek. (mosoly) Nekem az egész év pozitív élményekkel teli: sok emberrel találkoztam, akik életükben most először vettek Agave-könyvet a kezükbe, és nem gondolták volna, hogy számukra idegen műfajokat ennyire élvezni fognak. Remélem, jövőre még nagyobb réteghez el tudjuk juttatni a fantasztikumot, mert most tényleg nagyszerű dolgok történnek benne.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!