Utolsó petting Az ébredő Erőhöz: az új előzménykönyvek elég hullámzóak

2015. december 11. 07:24

A közelmúltban megjelent két könyv, amelyek beharangozták (nem mintha ennél jobban kéne vagy lehetne) az új Csillagok háborúja opuszt: Az ébredő Erőt.

2015. december 11. 07:24
Pálinkó Tibor
Roboraptor

A közelmúltban megjelent két könyv, amelyek beharangozták (nem mintha ennél jobban kéne vagy lehetne) az új Csillagok háborúja opuszt: Az ébredő Erőt. Mivel a Disney egy legyintéssel eltörölte az egész Star Wars EU-t (Expanded Universe, vagyis minden, ami Star Wars, de nem film), ami azt jelenti, hogy pápá Shadows of the Empire, Thrawn-trilógia, Rogue Squadron, Dark Empire meg társaik, így muszáj volt valami újjal előrukkolni. Első körben két könyvre futotta: Claudia Gray: Elveszett csillagok és Chuck Wendig: Utóhatás. És hát… persze, hogy elbaszták, vagyis mondjuk, hogy félig, de erről lentebb. Az biztos, hogyha az ember már nem tud mit csinálni magával a filmig, akkor adjon az Utóhatásnak egy esélyt, de az Elveszett csillagokat inkább égesse el szakrálisan.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!