Minden, amit tudunk vagy tudni vélünk a Trónok harca hatodik évadáról

2015. november 03. 14:34

Feltúrtuk az internetet infóért, és szépen összefoglaljuk – spoilerérzékeny, az áldott tudatlanságot kedvelő olvasók itt hagyják abba.

2015. november 03. 14:34
sixx
Index

„A rajongókat a leginkább foglalkoztató kérdés: most akkor él Jon Snow, vagy nem? Élőhalott? Feltámad, és semmi baja? Flashbackben látjuk? Csak a sorozat legendásan semmit nem (vagy csak kurva későn) tudó karakterét alakító Kit Harrington hajviseletével vagy hatvanezer cikk foglalkozott az utóbbi hónapokban, a Fal tövében látszólag agyonszurkált hős feltámadását pedig mindenki biztosra veszi, mert egyrészt nagyon kell a sorozatba, másrészt a regényfolyam egyik legfontosabb kérdése is az, hogy Snow tulajdonképpen kinek is a gyereke, merthogy nem Ned Starké, az tuti.


Amit a megbízhatónak tűnő forrásokból össze lehet szedni, annak alapján Snow karaktere feltámad (vagy meg sem halt), és elindul egy olyan úton, aminek a végén Danaerys és a sárkányai várják. Hogy aztán ki lesz a trón végső örököse, az most mindegy, Harrington Belfastban van és forgat, nem egy lesifotó kikerült már a netre erről. Az is biztosnak látszik, hogy Snow nem az Éjjeli őrség tagjaként tűnik majd fel a hatodik évadban, mert a forgatáson nem feketében, hanem a Stark-ház címerével súlyosbított barna bőrruhában parádézik, és látták egy olyan csatában forgatni, amiben a hitszegő Boltonok ellen lép fel. A kézenfekvő válasz az »és ezt így most hogy?« kérdésre ebben az esetben az, hogy a halott Snow-t feltámasztja Melisandre, a Vörös papnő/boszorkány, és mivel az Éjjeli őrség esküje egy életre szól, a másodikkal már azt csinál a nők nagy kedvence, amit akar.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!