A reformok működnek, a Magyarország iránti bizalom egyre erősebb

2015. november 07. 12:10

2010 óta Magyarország saját útját járja, hátat fordított a megszorítások politikájának, megszabadult az IMF-hiteltől, a túlzottdeficit-eljárástól, visszaszerezte gazdasági önrendelkezését.

2015. november 07. 12:10
Fidesz-frakció
Fidesz.hu

„A magyar reformok működnek, és ezt egyre többen ismerik el külföldön is. A Magyarország iránti bizalom egyre erősebb: a hitelminősítők, az Európai Bizottság, az IMF, az OECD, az elemzők, a pénzügyi piacok és a nemzetközi partnerek sorra ismerik el az ország és a magyar emberek teljesítményét.

A bizalom és a stabilitás erősödése, újabb befektetéseket és munkahelyeket jelent hazánknak. 2010 óta Magyarország saját útját járja, hátat fordított a megszorítások politikájának, megszabadult az IMF-hiteltől, a túlzottdeficit-eljárástól, visszaszerezte gazdasági önrendelkezését, csökkentette az államadósságot, fegyelmezetten tartja a költségvetési hiánycélt, Európa élvonalában jár a gazdasági növekedés és a munkanélküliség csökkentése. Magyarország stabil és megbízható partnere a befektetőknek.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. november 08. 11:41
Mindeközben elkezdte a fidesz bezáratni a gimnáziumokat. Így is van: összeszerelőüzem-Magyarország kell. http://444.hu/2015/11/07/robog-az-iparositas-megszunik-a-kettannyelvu-kepzes-gyorben És még ez a csávó mutatja az utat, beszarok. unokáink már külföldre születnek, ha nem akarnak egy szalag mellett megrohadni.
Tintamin
2015. november 08. 09:50
Ez olyan párhuzamos valóság, mint a "hanyatló nyugat" meg a "szeretett elvtársaink". Döbbenet, hogy ezt bekajálja a magyar:(
liberálzöld.
2015. november 08. 09:42
Triplabóvli 4 éve, euro árfolyam tartósan a történelmi csúcs közelében, befektetés gyakorlatilag nulla, fogyasztás gyakorlatilag nulla. Hetente - havonta változó szabályozó rendszer, csókosok elvtelen támogatása, ötletszerű törvénykezés. Bízhat benne a világ, mert ez így marad, amíg a fecsuti suttyó és bandája vezeti az országot.
Doromb13
2015. november 08. 09:37
"2010 óta Magyarország saját útját járja..." és meg is lett az eredménye.Európa "páriái" lettünk,hazánk a kivándorló fiatalokon kívül mindenki számára rendkívül vonzó,és valósággal tombol a jólét! Hajrá Magyarország,hajrá magyarok! (csak az ördög mikor visz már el titeket?!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!