Lesz 1-2 szavunk a drága miniszter urakhoz!

2015. október 28. 10:56

A rendőrök olyan borzalmas körülmények között szolgálnak, hogy a szántóföldön tüzet raknak és ott szárítják a vizes zoknikat és bakancsokat! Emberek ezek ott fönt, komolyan?

2015. október 28. 10:56
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

Nem is tudom, hol kezdjem! Ott, hogy Pintér Sándor és Balog Zoltán azért tartanak ma sajtótájékoztatót »rendőri szervek üdültetéséről címmel«, mert egy hete megkérdeztem írásbeli kérdésben, hogy mikor óhajtják már a beígért jutalmakat kiosztani a határon hősiesen szolgáló magyar rendőröknek (még mondja azt valaki, hogy nincs értelme a PM munkájának!), vagy ott kezdjem, hogy még mindig nem kaptam a belügyminisztertől választ arra, hogy hogyan kaphattak a rendőrök szén-monoxid mérgezést az állam által bérelt szálláson, vagy inkább ott, hogy megmutatom ezeket a képeket, ahol jól látszik, hogy a rendőrök olyan borzalmas körülmények között szolgálnak, hogy a szántóföldön tüzet raknak és ott szárítják a vizes zoknikat és bakancsokat! Emberek ezek ott fönt, komolyan? De nem hagyjuk szó nélkül, ma a PM is ott lesz Barabás Richárddal a minisztérium előtt, és lesz 1-2 szavunk a drága miniszter urakhoz! Nem hagyjuk, és pláne, nem adjuk fel a harcot!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2015. október 29. 03:45
Elképesztő a ballibsik aggódása ,osztogatnának , kormányzásuk alatt miért elvettek nem osztogattak ,akkor nem aggódtak pofátlanul a megélhetést elvették .Kormányra kerülnének folytatnák a 2010 éveket ahol abba hagyták ,,most már van az országnak tartaléka ,ismét tudnának egymás közt osztogatni elherdálni ..
nanemáne
2015. október 29. 00:57
3 hónapja még nem is volt migráns kérdés.2 hónapja már volt,de akkor a szegény migránsok...Most az van,hogy a szegény rendőrök.2 hónap mulva vajon kit fog sajnálni?
Box Hill
2015. október 28. 18:33
"a szántóföldön tüzet raknak és ott szárítják a vizes zoknikat és bakancsokat!" Mi is ezt csináltuk 1966-67 terlén a seregben, pedig akkor az egész dolgozó népet szolgáltuk
adam
2015. október 28. 18:13
Timike, az a helyzet, hogy ezek a rendőrök nem olyan picsogó kislányok, mint magácska. Beázott a bakancs? Megszárítja, megoldja, nem fut haza anyuhoz. És igen, természetesen elvárjuk, hogy a rendőrség megfelelő ellátást kapjon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!