Mit jelent, hogy retorzió fenyegeti a fekete ruhás nővért?

2015. augusztus 11. 10:33

Valakik nagyon félnek attól, ha valaki az igazságról beszél. Az etikai eljárás nem változtat az egészségügy kiszolgáltatottságán és problémáin, az ostor az embereken fog csattani.

2015. augusztus 11. 10:33
Kökény Mihály
Népszava

Valakik nagyon félnek attól, ha valaki az igazságról beszél. Sajnálatosnak tartom az ügyet és nem zárom ki, hogy a szakdolgozói kamara valamilyen elvárásnak akar ezáltal megfelelni. Őszintén remélem, hogy a történésből nem lesz semmi, bár nem féltem Sándor Máriát, meg fogja magát védeni. Az etikai eljárás nem változtat az egészségügy kiszolgáltatottságán és problémáin, az ostor az embereken fog csattani.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2015. augusztus 12. 00:27
Kökény elvtárs! Te, mint a szocik fődoktora és az események egykori irányítója, mennyiben érzed magad felelősnek azért, hogy az egészségügy nagyon lassan képes mozdulni és problémáival komoly intézkedés-sorozat elé állítja a döntéshozókat? Kökény elvtárs! Konkrétan például arra gondolok, hogy az általatok pártfogolt széf-beruházás az egészségügy felemelkedését hozta volna-e? Vagy azok az esetek, amik felett lazán szemet hunytatok. Ugye emlékszel? TB működési költségből vásárolt kórház. Bazdmeg Kökény elvtárs! Oszt azt megmagyaráztátok. Hogy miért nem a betegekre fordítja a betegeknek utalt pénzt a gazember vállalkozás. Mert nektek az természetes volt. Mint ahogy az egészségügyi háttérszolgáltatások kiszervezése is természetes volt... nektek. Mert az hozta nektek a dohányt, a kótházaknak meg a csődöt. Mert ti leszartátok a magyar embereket. De legfőképp a nyugdíjasokat. Mert ők lettek volna az általatok elképzelt egészségügy rablóhadjáratának a legnagyobb áldozatai. Ugye még emlékszel, mit terveztetek vizitdíj címszóval? Hogy majd év végén, ha bemegy a jegyzőhöz a többszörös túlfizetéssel megterhelt kisnyugdíjas, akkor visszakapja a normán felüli összeget. Ha bemegy. Akkor csak hitelezett nektek 4-5-6 hónapra. Ha be tud menni. Ha ismeri a jogszabályt. Ha nem, akkor pechje van. Ti meg dörzsöltétek volna a tenyereteket, hogy a legkiszolgáltatottabb réteget sikerült átbaszni. Mert kellett volna a szoci közeli gazember vállalkozásoknak az egészségügy vizitdíj bevétele. Még szerencse, hogy belenyomták az orrotokat a szaros terveitekbe. És még ti dumáltok, gazemberek!
pkarcsi
2015. augusztus 11. 17:44
Honnan kerültél elő,te vörösbunkó szófosó? A cikked annyit ér,mint a népszara lap,amiben megjelent.
Peter8811
2015. augusztus 11. 16:15
2002-ben személyesen találkoztam Kökény Mihállyal a IX. kerületben voltak kitelepülve egy sátorba. Remélem majd végleg is ilyenbe fog lakni minusz 40 fokban!
krotak
2015. augusztus 11. 15:08
Ezer a baj a közélet sok területén. A szakszervezethez, érdekvédő szervezetekhez kell fordulni a problémákkal; nekik van tárgyalási, érdek-egyeztetési, akár még bizonyos szempontból zsarolási pozíciójuk is. A magukat fekete pólóban Jeanne D' Arc-nak képzelő anarchisták már nem igazán népszerűek annak ellenére sem, hogy sok dologban igazuk van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!