Éden Nóra pereli a TV2-t, a TV2 visszapereli Éden Nórát

2015. július 15. 15:23

Merőben szokatlan, hogy egy cikk megjelenése előtt a TV2 a teljes magyar sajtót végigtelefonálja és fenyegetőzzön.

2015. július 15. 15:23
Varga Attila
comment:com

Heti Válasz robbantotta a bombát online kiadásán: Stumpf Nóra ugyanis interjút adott nekik az ominózus ügy, illetve az Éden Hotel kapcsán, amiből két állítást idéztek is, megjegyezve, hogy a teljes interjút a hetilap nyomtatott számában lehet majd olvasni. A reality szereplője viszont nem állt meg az interjúnál, és személyiségi jogi pert indít a csatorna ellen. A TV2 nem hagyta annyiban a dolgot, és egy nagyon kemény hangú közleményben reagált a vádakra.

Szerintük

  • Éden Nóra zsarolja őket, és manipulálja a közvéleményt

  • Vannak olyan felvételek a birtokukban, melyek Nóra szavait cáfolják

  • Nóra saját ügyvédjével sem volt őszinte

  • Nóra állításai több ponton sem felelnek meg a valóságnak

  • Szerettek volna megállapodni Nórával, de őt csak a pénz érdekelte

  • Perelnek

Az ügy egyre durvul tehát, egyedül a Heti válasz jár jól vele, mert a holnapi lapszámot biztos elkapkodják majd a témát eddig is követő tévénézők, vagy hogy is fogalmazzunk.

Egy dolgot azonban meg kell jegyeznünk ezzel az üggyel kapcsolatban: a Heti válaszban leírt állításokat, amikkel Stumpf Nóra támadja a TV2-t, azért nem idéztük, mert a TV2 merőben szokatlan módon felhívta a szerkesztőséget, és hivatalosan is közölte velünk, hogy amennyiben a szerintük hamis állításokat utánközöljük, azaz leírjuk, mit mondott Nóra a Heti válasznak, minket is beperelnek, ahogy minden sajtóterméket, ahol ezek megjelennek. Az Index jogi képviselője szerint a hatályos magyar törvények értelmében ehhez joguk van. Az viszont merőben szokatlan, hogy egy cikk megjelenése előtt a TV2 a teljes magyar sajtót végigtelefonálja és fenyegetőzzön.       

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sárközi Miskulancia
2015. augusztus 01. 02:29
Szomorú dolgok ezek. - egy valóságsóhős beperli a tévécsatornáját, mert bántja valami - az egykor szebb napokat látott Heti Válasz képes interjút készíteni a valóságsóhőssel - a fos tévékettő körbetelefonálja a magyar sajtót, hogy mindenkit beperel, aki - Varga Index Sixx Attila ravaszul csak helyzetjelentést ír a világszenzációról - a Mandiner képes szemlézni Varga Index Sixx Attila helyzetjelentését Ez a magyar média. Kicsit szánalmas, kicsit siralmas, de a mienk.
Pofa Benő
2015. augusztus 01. 02:29
Ja és a TV2-t nem a pénz érdekli?
tango47
2015. augusztus 01. 02:29
Ez a körtelefon azért volt, mert biztosak az igazukban (ha-ha!). Csak egy pont a röhejes közleményből: "Szerettek volna megállapodni Nórával, de őt csak a pénz érdekelte" Vajh pénz helyett mi kellett volna, hogy érdekelje? Egy műsorvezetői-, vagy PR-főnöki állás a TV2-nél?
atila68
2015. július 31. 18:14
Ki a fax az az Éden Nóra ?!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!