Strandoljon nemzetien!

2015. július 16. 16:17

Számomra a Magyar Közösség Pártja szóvivőjének nyilatkozata volt a legszimpatikusabb, aki azt mondta, legalább nyárra hagyjunk békét az embereknek a politikával.

2015. július 16. 16:17
Kocur László
Új Szó

„Hírínség van, a görögökbe és a menekültekbe már beleunt olvasóknak a hírügynökségek sem nagyon tudnak mit tálalni, ezért körbekérdezték a pártokat, ugyan biza mivel fogják tölteni a nyarat. Na persze nem azt kérdezték, hol fognak a pártvezetők nyaralni, ha ugyanis bevallanák az igazat, azzal valószínűleg csak tovább hergelnék az állampolgárokat. Nem. Azt kérdezték, milyen politikai tevékenységet fognak kifejteni nyáron.

Meg kell mondjam, számomra a Magyar Közösség Pártja szóvivőjének nyilatkozata volt a legszimpatikusabb, aki azt mondta, legalább nyárra hagyjunk békét az embereknek a politikával. Értelemszerűen a választások előtt kilenc hónappal ez már nem nagyon lehetséges, de a nyilatkozat akkor is olyan emberi. Így a párt képviselőivel falunapokon, fesztiválokon találkozhatunk. Ugyanezt mondta a Híd szóvivője is. Oda kell menni, ahol a választók vannak, a gulyást meg mindenki szereti, elvégre magyarok vagyunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2015. július 16. 16:59
A nagy strandolásban a magyar pártok sorra elvéreznek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!