Szlov. magy. bohózat

2015. május 11. 18:08

Ha az MKP harmadszor egymás után nem kerülne be a parlamentbe, az vagy a végét jelentené, vagy végérvényesen önkormányzati párttá süllyedne.

2015. május 11. 18:08
Molnár Norbert
Új Szó

„Amióta létezik a Híd, és kiderült, biztos a parlamenti helye, míg az MKP-é nem, tehát jó pár éve, megfogalmazódik a gondolat néhány szlovákiai magyar politikacsinálóban és politikai kibicben, hogy össze kell fogni, mert elvesznek a szavazatok.

Ami ugyan igaz, de kíváncsi vagyok, hogy ugyanezek a figurák, ha fordított lenne a politikai állás, összefogásért kiáltanának-e. Nem kell válaszolni, nem. A Híd stabilan a parlamenti küszöb felett van, az vesse rá az első követ, aki ebben a helyzetben nem a saját eredményét próbálja maximalizálni. Noha a Híd még adott esélyt Komáromban az együttműködésnek, de erre még visszatérünk. Ma az MKP a létéért küzd országos szinten.

Ha harmadszor egymás után nem kerülne be a parlamentbe, az vagy a végét jelentené, vagy végérvényesen önkormányzati párttá süllyedne a Jobb Levegőt Ólublónak Mozgalom mellé.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felebarát
2015. május 12. 12:50
mi az az MKP, és mit csinál?
Antigoné
2015. május 12. 11:39
A Most-Híd köszönettel veszi a PR-cikket. Mi nem.
1234
2015. május 12. 10:32
Mit akart mondani a szerző? Az egyértelmű MKP ellenes rosszakarat, cinikus káröröm, gagyi gúnyon (ólublói levegő?) kívül? Neki pedig, saját idióta hülyeségére azt mondhatjuk, örülj, hogy a hidas, magyarokat gyorsított ütem ben elszlovákosító áramlattal felszálltál egy olyan újság tetejébe, ami maga alatt vágja a fát. Persze a fa (az egyszerű, jószívű, magyar parasztok, a vidéki magyar lakóság), Titeteket a legkevésbé sem érdekel. A hidas muytikból, szlováko seggnyalásból a végtelen megalkuvásból csöppen valami moslék, és jól elvagytok a belterjes korlátolt szellemi fogyatékos körötökben. Norbi, komolyan azt hiszed, a gúnyos káröröm a felvidéki mai is háborús bűnös státuszú magyarokon az olyan szemét gyáva hernyóknak, mint Te, ez a MENŐ?! Szomorú, de ezek is kihalnak úgy 50 év múlva, és az akkori megmarad egészséges magyarság majd újáéled, gyávaság, cinizmus nélkül.
Mich
2015. május 11. 23:16
Norbi, te is egy (magyar-)ellendrukker vagy...? Meg hülye is...? Miért kevered össze a Jobbikot a Fidesszel... az (a Jobbik) inkább az MSZP-vel és a DK-val származik egy tőről...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!