Pompásan buszozunk!

2015. május 21. 18:06

Az „ingyen busz” ugyanaz, mint az ingyen vonat: vegytiszta populizmus, ami ráadásul igazságtalan is. Ficóék a szociális csomagokkal szavazatokat akarnak vásárolni.

2015. május 21. 18:06
Kocur László
Új Szó

„Nyilván, jönnek a választások, osztogassunk a közösből, az idő sürget, a preferenciák meg esnek. Az előzetes tervek szerint az olcsó – ingyenességről azért itt már nem mernek beszélni, szerencsére – buszozást csak a diákokra terjesztenék ki, a nyugdíjasokra már nem (ők járjanak vonattal, nem igaz?), azon buszjáratok esetében, amelyek vonatokra csatlakoznak. Azaz azokban a leszakadozó régiókban, ahol a vasúti közlekedést már felszámolták, és vonatot csak akkor látnak, ha egy-egy nosztalgiagőzös jár arra, már megint nem profitálhatnak a szociális kormány szociális csomagjából.

Nem is beszélve arról, hogy a kedvezmény átalányjellegű, azaz a valódi szociális rászorultságot nem veszi figyelembe, a miniszterelnök vagy egy oligarcha fia éppúgy jogosult lesz a kedvezményre, mint egy intézeti gyerek, vagy szociális segélyből tengődő félárva.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2015. május 21. 20:29
Ingyen pénz, ingyen békávé, malév, víz, áram!
puszika
2015. május 21. 19:14
Na látod Kocur Laci! Van nektek ott Szlovákiában éppen elég gondotok.Foglalkozzatok azzal.Szívesen olvassuk. A magyar belpolitikát meg hagyjátok ránk! Ezt mond meg a a munkatársaidnak is!!!!
Akitlosz
2015. május 21. 18:58
A vasút mára végletesen elavult. Az összes sínt fel kellene szedni. S helyükre mágneses vasúthoz alkalmas pályákat építeni. De ezt nem fogják megtenni, inkább görcsölnek még ki tudja meddig a lassan 200 éves elavult technikával. A mai modern vasút így néz ki: https://www.youtube.com/watch?v=EMVK0KDK40s
alex.leopardi
2015. május 21. 18:53
alig várom,egy rakás erdélyi krapekot viszek a Buda várát bámulni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!