TOP 5 műhiszti, amire már senki sem emlékszik

2015. március 28. 15:21

Összeszedtük azokat az ügyeket, amelyek esetében az ellenzék teljesen biztos volt abban, hogy a Fidesz ezeket nem élheti túl. De a kormánypárt nem hogy túlélte a műhisztiket, ma már senki sem emlékszik rájuk.

2015. március 28. 15:21
Edward Blake
Spíler

Világbanki kölcsön nélkül képtelenség finanszírozni ezt az országot, mert piaci bizalomra nem alapozhat ez a kormány – csengenek vissza a fülembe Petschnig Mária Zita mondatai. Ki emlékszik már erre? Pedig a balos közgazdák számára egyértelmű volt az államcsőd, ahogy arra is rátették a fél karjukat, hogy ’14-ben a kormány nem tud nyerni. Azóta persze nem hogy nyert a Fidesz, de még választási költségvetést se kellett csinálnia. A varázsgömb sajnos megint tévedett.


Amúgy mi a helyzet Várady Zsolt mindent elsöprő netes közösségépítő szuperportáljával? Ahol megszerveződnek majd a szabadság kis körei. Tudja még valaki ki az a Várady Zsolt?”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vén Csataló
2015. március 29. 09:59
Hát azért az igazán derekas vállalkozás volt nekiállni és kiválogatni a Top 5-öt abból a hisztériahalomból amit az ún. ellenzék termel. Gratulálok hozza, bár nem irígykedem, ember ezeket lehetőleg bottal nem piszkálja.
csurcsányi
2015. március 28. 21:35
A magyar balliberális oldal ha 2010 nyert volna akkor biztos,hogy a görögök és az ukránok között vagyunk az IMF szerint!Ezen kéne elgondolkozni sok liberális F.sznak az országban,mert ők a gazdasághoz csak annyit értenek amit más elért azt ők könnyedén elbokázzák!
Brigadéros
2015. március 28. 20:22
Petschnig Mária Zita, Surányi György, stb. emlékezetem szerint azon közgazdászok közé tartoztak, akik a rendszerváltás után, amikor forró téma volt, hogy kérjünk adósság átütemezést, vagy elengedést a kommunisták által felvett kölcsönökre, konzekvensen azt az álláspontot képviselték a magyar lakosság felé, hogy az országnak elemi érdeke, hogy fizessen. Magyarország jó adósként fizetett is, a hitelezők dörzsölhették a markukat, az Antall kormány pedig bele is bukott a mutatványba, miközben a balliberálisok nászra keltek a posztkommunistákkal és a szociális demagógiára alapozva megnyerték a választást. Sötét történeti fejezete ez Magyarországnak, ne felejtsük el!
balbako_
2015. március 28. 19:22
És még mennyire nem fog emlékezni.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!