Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A bukás

2015. március 20. 08:21

A nézők már az első napokban ítéletet mondtak azzal, hogy 150 ezerrel esett a fél nyolcas főhíradó nézettsége. És van még lejjebb is.

2015. március 20. 08:21
Bednárik Imre
Népszabadság

„Egyes ellenzéki vélemények szerint fel kellene számolni ezt a közszolgálati televíziót, mert képtelen megfelelni a pontosság, a tárgyilagosság és a kiegyensúlyozottság alapvető követelményének. A helyzetértékeléssel egyetértek, a megoldással nem. A megoldást a nézőkre kell bízni. És a nézők már az első napokban ítéletet mondtak azzal, hogy 150 ezerrel esett a fél nyolcas főhíradó nézettsége. És van még lejjebb is.

A bukás látványos és egyértelmű. Még akkor is, ha az állami média többmilliós nézettséget próbál elhitetni a totális csőd elfedésére. A hírhamisítási botrányok miatt a királyi tévé szakmailag már évekkel ezelőtt megbukott. A kormány iránti szolgai elkötelezettsége miatt hiteltelenné vált. A hírcsatorna elindításával ország-világ előtt nevetség tárgya lett.

A bohóc meztelen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rosettastone
2015. szeptember 13. 12:04
Hááát... A Népszabit sem kapkodják el egy óra alatt. Az olvasók is ítéletet szoktak mondani, nemcsak a nézök.
Mekk Kelemen
2015. március 26. 21:09
Ez a tudósító is nagy jövő előtt áll, már persze amíg ez a köztévé áll, mert utána sajnos a közmunka marad csak. Addig valaki intézzen neki gyorsan egy trafikot!
kitiltott
2015. március 26. 13:23
várom már az MSZP saját lapjának ezt a hír adását.. REMÉLEM HAMAROSAN BEKÖVETKEZIK... Anyagi források híján pénteken a Galamus is lehúzta a rolót. Az öt évvel ezelőtt indított balliberális véleményportál megszűnését Mihancsik Zsófia főszerkesztő jelentette be a honlapon. Azt írta, a jelenlegi viszonyok között és feltételek mellett sajnos nem működtetheti tovább a honlapot.
Catullus
2015. március 26. 13:23
Most van a Puskás-Videoton meccs Felcsúton. A napokban arra járva láttam, hogy négy ingyen buszjáratot indítottak erre a mérkőzésre, Biatorbgáyról, Szfehérvárról, Bicskéről és Martonvásárról. Persze útközben felvesznek mindenkit, akit érdekel a téma. Naná, házhoz szállítással ingyen meccsnézés, tiszta ajándék. Nem olcsó buli fuvaroztatni a közönséget, ergo tiszta ráfizetés a "pancser-aréna".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!