Nehéz búcsút inteni

2015. január 19. 21:56

Robert Fico, úgy látszik, a baráti pálinkázások közepette sokat inspirálódott magyar kollégájától, és lehet, hogy a permanens kampányról is eszmét cseréltek.

2015. január 19. 21:56
Kocur László
Új Szó

„Fico pár dolgot kétségkívül helyesen érzékel. Egyetérthetünk vele abban, hogy a miniszterelnök személye polarizálja a társadalmat, vagy hogy mindenért az övé a felelősség. Az interjú során, melyet az állami hírügynökség készített, a vizionárius kormányfőnek nem kellett izzasztó kérdésektől tartania, azt is elmondta, hogy fáradt, megviselt, a nehéz döntések bedarálják őt. Meg kell a szívnek szakadnia. Lám, 2014 végén a különböző évértékelőkben szakértők azt vetítették előre, ez az év kicsit más lesz, mint az előző volt, mert most nem lesznek választások.

Robert Fico, úgy látszik, a baráti pálinkázások közepette sokat inspirálódott magyar kollégájától, és lehet, hogy a permanens kampányról is eszmét cseréltek. Mert az ilyesfajta nyilatkozatok már egyértelműen a kampány részei. 2016 márciusában vonulunk újra urnákhoz, addig még egy év és két hónap van hátra, de úgy látszik, nem lehet eléggé időben kezdeni. Robert Fico most ilyen kéretősre vette a figurát, de abban komolyabb összegben mernék fogadni, hogy ha 2016-ban lehetősége nyílik egy harmadik ciklusra is, arról azért nem lesz olyan nehéz meggyőzni őt. A jelenlegi jobboldal felől egyelőre nyugodtan alhat. Sőt, felőlük akár már a győzelmi beszédét is írhatja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2015. január 20. 09:54
Kocúr fiam! Nincs elég bajotok nektek otthon? Szerintem sokkal több mint nékünk! Azzal foglalkozzatok!!!
valentin55
2015. január 20. 09:41
Es ki kellene neked,?.......DZURINDA,HRUSOVSKY,MIKLOS?........eladtak a Magyarok szemet is.....te szemet...
Szúnyog
2015. január 19. 23:04
A szerző az a fajta szdsz-szedett határon túli magyar, akit semmilyen pofon se érdekel, mert ő annyira ájrópéer, meg toleráns. Az ilyenek basztak el annyi mindent, amikor éppen FMK-t (felvidéki szdsz) csináltak, s Bokros Lajos volt a díszvendégük.
MOPO3OB
2015. január 19. 22:50
Mr. George Soros vitajte na Slovensko!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!